De powervrouwen van Emirates

Vandaag is het International Women’s Day, en ook Emirates zet haar vrouwelijke werknemers met trots in de spotlight. Via een speciale video wordt de kracht van vrouwen werkzaam in verschillende facetten binnen de Emirates Group in de schijnwerpers gezet.

Video

De video geeft een kijkje achter de schermen van de vrouwelijke werknemers binnen Emirates. Een compleet team van powervrouwen wordt gevolgd in de uitvoering van de EK225 vlucht van Dubai naar San Francisco. Zo worden onder andere de vrouwelijke Captain Patricia Bischoff uit Canada, First Officer Rebecca Lougheed uit het Verenigd Koninkrijk en purser Weronica Formela uit Polen gevolgd in de voorbereidingen van deze A380 vlucht.

Naast de crew aan boord, worden ook de operationele en technische verantwoordelijkheden aan de grond en op de luchthaven uitgevoerd door vrouwen. Echte girlpower! In totaal heeft een team van meer dan 75 vrouwen met 25 verschillende nationaliteiten ervoor gezorgd dat deze vlucht vlekkeloos vanuit Dubai kon vertrekken.

 

 

Het Emirates personeel staat voor diversiteit. Zo is de luchtvaartmaatschappij werkgever van mensen afkomstig uit maar liefst 160 verschillende landen. De Emirates Group biedt banen aan vrouwen van meer dan 150 nationaliteiten en 40% van het personeel bestaat uit vrouwen waarvan de meeste werken als cabin crew. Meer dan 20% van alle managementfuncties worden bekleed door vrouwen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.