Jet Airways frequent flyer programma onderscheiden

JetPrivilege, Jet Airways’ prijswinnende loyaliteitsprogramma, is in maar liefst negen categorieën bekroond tijdens de 11e editie van de “Customer Loyalty & Customer Experience Awards” vorige week in Mumbai. De onderscheidingen bevestigen de succesvolle wijze waarop JetPrivilege haar leden met unieke en hoog gewaardeerde lifestyle cadeaus en ervaringen beloont.

Toonaangevend

Het frequent flyer programma van India’s toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij werd als beste beoordeeld in negen categorieën, waaronder die voor Beste Innovatie, Beste Promotionele Campagne, Beste Gebruik van Databases, Beste Direct Marketing en Beste in Klanttevredenheid.

 

 

Een jury van directeuren consumententrouw en consumentenmarketing van toonaangevende multinationals beoordeelden alle nominaties en bepaalden op basis van consensus de winnaars in elk van de categorieën.

Manish Dureja, Managing Director, JetPrivilege, zegt: “Bij JetPrivilege is het ons doel om onze leden een constant en sterk gevoel van waardering te geven. Waarbij we rekening houden met hun voorkeuren en verwachtingen. We zijn trots met alle onderscheidingen die ons tijdens de prestigieuze “Customer Loyalty & Customer Experience Awards” ten deel vielen. Het is een reflectie van onze inspanningen om een nauwe band te creëren met onze leden en om hen een maatgesneden loyaliteitsprogramma te bieden.”

 

 

Gedurende de afgelopen Jaren is JetPrivilege herhaaldelijk onderscheiden, waaronder zes maal tijdens hetzelfde evenement vorig jaar. In de gunst om de klant, met loyaliteitsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, won het JetPrivilege programma ook onderscheidingen in diverse categorieën tijdens de prestigieuze “Freddie Awards”. JetPrivilege is een van ‘s werelds meest gewilde loyaliteitsprogramma’s en telt meer dan zeven miljoen actieve deelnemers.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.