De fietsen mee in de ICE door Duitsland

Volgende maand gaat het eindelijk gebeuren: de nieuwe ICE4-treinen worden geleidijk ingezet tussen tussen Hamburg in München. In tegenstelling tot de eerdere series van de ICE, kunnen in deze snelle trein wél fietsen mee.

ICE 4 trein in Duitsland

ICE 4 trein in Duitsland

Ook vanuit Nederland

Ook reiziger met een fiets vanuit Nederland naar München hebben hier voordeel bij, want Hannover biedt een aantrekkelijke overstap. Met de IC richting Berlijn die om 11:00 uur uit Amsterdam vertrekt en die daarna nog diverse Nederlandse stations aandoet. In Hannover overstappen en om 19:40 uur sta je met je fiets op het Hauptbahnhof van de hoofdstad van Beieren. Je hebt die avond nog diverse overstapmogelijkheden naar bijvoorbeeld Oostenrijk.

 

 

De Fietsplaatsen zijn op de kop van de trein aan de zijde van de tweede klas. Reserveren voor de fiets is verplicht. Je krijgt een stoel niet ver van je fiets. De deuren zijn ook breder. Voor reserveringen en tickets: www.treinreiswinkel.nl

 

 

De Treinreiswinkel is op de Fiets en Wandelbeurs van 2-4 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie bij ECF (European Cyclists’s Federation) ecf.com/news-and-events/news/db%E2%80%99s-new-ice-4-high-speed-trains-include-bicycle-spaces

Fietsrek in ICE 4 trein

Fietsrek in ICE 4 trein

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 2, 3 en 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook op vrijdagmiddag fietsplezier beleven op de beurs. Themaland van deze editie is outdoorwalhalla Zwitserland. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €2,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Comments are closed.