Win mooie prijzen op de stand van Fietsrondje.nl op de Fiets & Wandelbeurs

Win mooie prijzen tijdens de Fiets & Wandelbeurs 2018 op de stand van Fietsrondje.nl. Het team van Bert Sitters geeft elke dag kaartjes weg voor de Keukenhof. Als klap op de vuurpijl kunnen alle bezoekers kans maken op een hoofdprijs van 4 dagen verblijf in het Akrathos Beach hotel in Chalkidiki.

Doe mee en win

Vanaf vrijdag 2 maart kan je op de beurs meedoen door op de stand een aantal de vragen te beantwoorden. Wil je nu al meedoen. Ga naar de online vragenlijst.

Elke dag geven wij in samenwerking met de Keukenhof 5 setjes van 2 toegangskaarten weg. Met de huurfietsen beleef je zelf het Fietsrondje van April “tussen de bollen én de Keukenhof”. De hoofdprijs is een verblijf van 4 nachten inclusief ontbijt in het schitterende 4-**** Akrathos Beach Hotel in Ouranoupoli. Jouw perfecte uitvalsbasis om elke dag een nieuw fietsrondje te beleven en Chalkidiki per fiets te ontdekken. Kom langs op stand 3.C72 en doe mee of vul de vragen straks online in.

Jacoba van Beieren voor nieuwe entreegebouw Keukenhof

De Keukenhof

 

 

Win jij een vakantie naar het Akrathos Beach Hotel in Chalkidiki Griekenland?

Win jij een vakantie naar het Akrathos Beach Hotel in Griekenland?

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 2, 3 en 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook op vrijdagmiddag fietsplezier beleven op de beurs. Themaland van deze editie is outdoorwalhalla Zwitserland. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €2,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Comments are closed.