Les Menuires bruist volop in de winter met goede sneeuwcondities

Het is een goede winter voor Les Menuires. Dikke lagen sneeuw al voor de start van de kerstvakantie en veelbelovende condities voor de komende weken van het wintersportseizoen 2017-2018.

Het nieuwe hostel HO36 blijkt een succes met een – voor de wintersport – uniek concept en de geplande evenementen zoals het Frozen Festival, de European Gay Skiweek, Pop in Les Menuires en de Showbox plus Snowshow evenementen voor studenten beloven veel bezoekers te trekken. De voorjaarsagenda van Les Menuires is goed gevuld.

Op de agenda van Les Menuires

Dat de donkerste maanden gepasseerd zijn betekent voor Les Menuires geen rust. Juist in het voorjaar staan er in de Franse skiplaats – onderdeel van Les Trois Vallées – diverse evenementen op de planning.

 

 

Sportieve dames

De kalender van maart en april 2018: 10 maart 2018 – Tijdens het evenement Pop in Les Menuires werken sportieve dames in teams van 2 zich door een 8 uur durend parcours met opdrachten in verschillende categorieën. Vanaf € 174,60 p.p. inclusief 3 overnachtingen in Les Menuires en skipas voor 2 dagen.

 

 

©Pop in Les Menuires: 10 t/m 17 maart – In de week van het Frozen Festival – een elektronisch muziekfestival – draaien en spelen diverse DJ’s en bands in de bars van Les Menuires. Dat betekent voetjes van de vloer. 17 t/m 24 maart – De 10e editie van de European Gay Skiweek komt naar Les Trois Vallées en Les Menuires. De pistes kleuren bont en in het dorp en op de bergen worden activiteiten georganiseerd. 24 t/m 31 maart – De clubconcept evenementen Snowbox en Snowshow zullen eind maart honderden studenten trekken uit België en Polen. Dit betekent gezellige drukte en legendarische feesten in de bars van Les Menuires. 14 t/m 21 april – April doet wat hij wil, maar niet met de bezoekers van de Yogi Ski Week. Deze week staat in het teken van welzijn met yoga- en meditatiesessies, Shiatsu en massages. Vanaf € 243,- p.p. inclusief 7 overnachtingen in een 4-persoonsappartement, skipas voor 6 dagen en toegang tot het Yogiski atelier.

©European Gay Ski Week

Social travelling: een hostel in de sneeuw. Het is geen gebruikelijk concept, een hostel in een wintersportplaats. Toch blijkt het splinternieuwe hostel HO36 – dat zijn naam dankt aan het huisnummer waarop het hostel in Lyon gevestigd is – in Les Menuires een succes. Het concept is er voor reizigers die op zoek zijn naar een gezellige, huiselijke sfeer in een trendy en inspirerende omgeving. Bezoekers kunnen kiezen voor een verblijf in een privékamer, maar juist ook voor het overnachten in een dorm. Dit, en de sfeervolle ‘huiskamer’ van HO36 Les Menuires, maakt het voor wintersporters gemakkelijk nieuwe contacten op te doen en verhalen te delen. Zeker tijdens de evenementen dit voorjaar is HO36 dan ook een interessante accommodatie voor een ‘social travel experience’.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.