Hotelkamerveiling.nl viert vandaag haar 10-jarig jubileum

Precies 10 jaar geleden ging de website van het bedrijf ‘live’ na de oprichting door de heren Klaas, Matthijs en Jasper Stekelenburg.

Trots

“We zijn er trots op dat we in de afgelopen 10 jaar zo hard gegroeid zijn en inmiddels meer dan 740.000 leden hebben mogen verwelkomen; hun loyaliteit heeft ons zover gebracht”, aldus Matthijs Stekelenburg, Managing Partner. Ook noemt hij het realiseren van inmiddels meer dan 4 miljoen boekingen een mijlpaal die het bedrijf niet had kunnen bereiken zonder de inzet en betrokkenheid van het gehele team van medewerkers. Alhoewel Hotelkamerveiling.nl reeds een aantal jaren marktleider is op het gebied van het online veilen van hotelkamers en hiermee een begrip is voor de consument, wordt er nog altijd hard gewerkt aan verdere groei van het succesvolle concept. “Tijdig innoveren en verwachtingen overtreffen door goede service zijn hierbij sleutelwoorden”, aldus Stekelenburg. Van 8 t/m 17 februari viert Hotelkamerveiling.nl feest en trakteert haar leden op speciale jubileum-acties.

 

 

 

Ontvang elke dag gratis het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

Comments are closed.