Bangkok voor 3e keer gekozen tot Best City Destination

Bangkok is voor de 3e keer op rij verkozen tot ‘Best City Destination in the Asia Pacific’ door lezers van DestinAsian magazine, een gerenommeerd travel en lifestyle magazine. De hoofdstad van Thailand werd gekozen vanwege ‘haar levendige mix van historische bezienswaardigheden, hedendaagse stijl, keuken en nachtleven.’

Prijs uitreiking

De prijs werd 8 februari uitgereikt op de jaarlijkse DestinAsian Readers’ Choice Awards ceremonie in Hong Kong. De award werd in ontvangst genomen namens de gehele Thaise reis- en toerismebranche door Tanes Petsuwan, Deputy Governor for Marketing Communications van de Tourism Authority of Thailand.

 

 

Bedanken

“We willen alle lezers van DestinAsian magazine bedanken voor hun vertrouwen. Iedereen binnen de reis- en toerismebranche is er trots op om op deze manier erkend te worden,” aldus Tanes Petsuwan. “Bangkok is wereldwijd bekend vanwege haar bijzondere bezienswaardigheden, buitengewone gastronomie, uitstekende gastvrijheid, vriendelijke mensen, bijzondere winkelcentra en dat allemaal tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

 

 

“We zien de Readers’ Choice Awards als een toonaangevende peiling die aangeeft hoe reismerken ervoor staan in onze regio. Na het uitrollen van een ranking-systeem tussen landen in de editie van afgelopen jaar, zijn we doorgegaan met die aanpak,” aldus Ronald Liem, uitgever van DestinAsian.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.