SnowZapper – hét online inspiratiemagazine voor iedere wintersporter

Met de lancering van SnowZapper.com hebben wintersporters toegang tot de meest actuele, handige en inspirerende informatie over meer dan 80 skigebieden wereldwijd. SnowZapper combineert praktische informatie zoals het aantal pistekilometers, liften en de sneeuwhoogte met inspirerende blogs en verhalen over de lifestyle in de skigebieden, waaronder tips voor de beste après-ski, leukste restaurants, gaafste excursies en de leukste evenementen.

SnowZapper streeft er daarnaast naar om de beste aanbiedingen voor wintersportvakanties te verzamelen op het platform.

Eigentijds met een focus op lifestyle

SnowZapper is eigentijds, lifestyle georiënteerd, publiceert inspirerende verhalen en praktische tips die verder gaan dan alle in’s en out’s over de pistes en het weer. In de uitgebreide skigebiedengidsen staat alles wat jij als wintersporter over een gebied wilt weten en op de blogs lees je alles over de wintersportlifestyle.

 

 

Jouw ideale skigebied

Bepalen waar de eerst volgende wintersportvakantie naartoe gaat doe je aan de hand van de punten die jij belangrijk vindt in een wintersportvakantie, waaronder het aantal liften, de sfeer in het gebied en kindvriendelijkheid. Met de handige schuifbalkjes op SnowZapper kun je makkelijk en snel het perfecte wintersportgebied zoeken dat aansluit op jouw wensen.

 

 

Wil je dit seizoen nog op wintersportvakantie of ben je alvast aan het fantaseren voor volgend jaar, en wil je eens wat anders dan het skigebied waar je de afgelopen jaren heen bent geweest? SnowZapper inspireert over meer dan 80 wintersportgebieden wereldwijd, waaronder ook Italië, Canada, Noorwegen en Andorra.

Beoordelingen en de beste tips

Per skigebied biedt SnowZapper naast goede foto’s informatie over de sneeuwcondities, bereikbaarheid, liften, weersverwachtingen, pistekaarten en een beoordeling die past bij iedere type wintersporter. SnowZapper heeft daarnaast tips voor leuke restaurants, excursies en uitgaansleven voor ieder skigebied verzameld en onderscheidt zich hiermee van andere wintersportplatforms. Door je aan te melden voor de Powder Alerts blijf je ook op de hoogte van de sneeuwval in jouw wintersportgebied en kan je tot aan de dag van vertrek de meest actuele weersverwachting in je mailbox ontvangen.

Laat je inspireren

Middels blogs over de meest uiteenlopende wintersport gerelateerde onderwerpen biedt SnowZapper niet alleen praktische informatie over het skiën of snowboarden, maar ook over de wintersportlifestyle buiten de pistes. In de blog kunnen bezoekers alles lezen over excursiemogelijkheden, leuke restaurants in het dorp, leuke tips voor off-piste-activiteiten en interviewt de redactie geregeld een skileraar.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.