Lange-afstands-lovers opgelet: win een Valentijn trip

Met Valentijnsdag op de 14e, is februari de maand van de romantiek. Alleen kunnen niet alle tortelduifjes samen zijn op deze romantische dag, doordat ze niet in hetzelfde land wonen. Daarom heeft srprs.me dit jaar iets bedacht speciaal voor deze lange-afstands-lovers. Geliefden die zich kilometers van elkaar vandaan bevinden, kunnen nu samen een verrassingsvakantie boeken.

Meet me halfway

Het thema van de maand februari is namelijk Meet Me Halfway! Dit thema houdt in dat reizigers die samen een vakantie boeken, vertrekken vanuit verschillende Europese locaties en bij aankomst op de verrassingsbestemming worden herenigd.

 

 

Win een trip

Vandaag start de speciale valentijnsactie van srprs.me. Heb jij een liefde, beste vriend(in) of familielid in een ander Europees land die je ontzettend erg mist? Stuur je verhaal op naar waarisdeliefde@srprs.me en wie weet zijn jullie op Valentijnsdag ergens in Europa samen.

Spaanse lover

Ben je benieuwd hoe zo’n Meet Me Halfway reis is? Vlogster Laura Brijde vertrekt op 4 februari met haar beste vriendin Nadieh. Een jaar geleden verhuisde de vrolijke Amsterdamse Laura naar Malaga om bij haar Spaanse lover te wonen. Omdat ze haar beste vriendin stiekem toch wel erg mist, gaan ze samen op srprs vakantie. Volg haar avonturen vanaf volgende week via Instagram en YouTube.

 

 

Vorig jaar vertrokken Marjolein en Tim op ”Meet me halfway” srprs.trip. Deze 2 tortelduiven hebben al meer dan een jaar een lange afstandsrelatie en het leek hen fantastisch om eens halverwege te meeten, zonder dat ze wisten waar dat was. Marjolein: We zijn gigantische twijfelkonten wat de bestemming betreft. Daarom vonden we dit ook zo ontzettend leuk: geen getwijfel en geregel, de keuze werd voor ons gemaakt. Wat wij moesten doen? Ons verheugen op een fantastisch romantisch weekendje weg en dat werd het!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.