Bezoek sprookjesachtig Hessen op de Fiets & Wandelbeurs

Sprookjesachtige beukenbossen, weidegronden met bloeiende fruitbomen, grillige vulkaanlandschappen, romantische rivierdalen: Hessen is met zijn betoverende natuur de bestemming bij uitstek voor een ontspannen vakantie in een landelijke omgeving.

Ontdek deze afwisselende regio op een van de vele gecertificeerde fiets- en wandelroutes. En wie meer van de stad houdt, komt in Hessen in de bruisende grote steden of sfeervolle vakwerksteden met een uitgebreid cultureel programma ook zeker aan zijn trekken. Of iemand nu een natuurliefhebber is of liever voor een culturele vakantie gaat – de reis wordt pas echt compleet met regionale specialiteiten zoals de Frankfurter ‘Grüne Soße’ en de Noord-Hessische ‘Ahle Wurscht’.

 

 

De specialisten van VVV Hessen vertellen je graag meer over sprookjesachtig Hessen, als je een bezoek brengt aan hun stand 3.D.47. op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. Meer informatie vindt u ook op www.hessen-tourismus.de. Aan de nederlandse versie wordt momenteel gewerkt. Binnenkort vind je ook veel informatie op Hessen op Verkeersbureaus.info

 

 

Fietskaart Hessen: relaxed fietsen en Hessen ontdekken

Hessen’s uitstekende netwerk van fietspaden leidt je over voormalige spoorbanen of langs schilderachtige rivieren. Iedereen die deze vakantieregio nu aan de hand van onze nieuwe fietskaart wil verkennen, kan deze gratis afhalen bij de stand op de Fiets- en Wandelbeurs van 2-4 maart 2018 in Utrecht via www.hessen-tourismus.de.

Haal de gratis fietskaart op bij Stand 3.D.47

Haal de gratis fietskaart op bij Stand 3.D.47

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 2, 3 en 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook op vrijdagmiddag fietsplezier beleven op de beurs. Themaland van deze editie is outdoorwalhalla Zwitserland. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €2,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Comments are closed.