Minecraft Challenge #3: Bouw een Romeinse stad!

Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, schrijf je dan snel in voor deze nieuwe, te gekke Minecraft Challenge! Kies een teamgenoot en geef je samen op. Wat je nodig hebt, is een eigen Minecraft JAVA edition (Mojang). Na de startbijeenkomst op 3 of 7 maart log je in met je eigen account en bouw je samen met je teamgenoot op onze speciale Minecraft-server aan je gebouw.

Romeinse stad

Het uitgangspunt voor de challenge is de Romeinse stad. Van domus tot tempel, badhuis tot triomfboog: alle gebouwen zijn nodig om een Romeinse stad in Minecraft te laten opbloeien. Doe je mee aan de challenge? Dan mag je gratis inspiratie opdoen voor jouw gebouw in het Rijksmuseum van Oudheden.

 

 

Hoe het werkt?

Je schrijft je in vóór 25 februari en komt naar een van de 2 startbijeenkomsten. Daar krijg je samen met je teamgenoot een plot waarop je je gebouw gaat bouwen. Samen met alle deelnemers werk je aan een Romeinse stad.

 

 

Doe je mee? Schrijf je in en zet deze 2 data alvast in je agenda! Startbijeenkomst 1: zaterdag 3 maart, 13.00-15.30 uur, locatie Nieuwstraat. Startbijeenkomst 2: woensdag 7 maart, 14.00-16.30 uur, locatie Nieuwstraat. Tijdens de bijeenkomst krijg je meer uitleg over de opdracht. Ook krijg je een gebouw en plot toegewezen en ontvang je je vrijkaartje voor het museum. Er is ruimte om alvast te starten met bouwen en je kunt vragen stellen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op 24 maart om 19.00 uur in het Rijksmuseum van Oudheden. Uit alle deelnemers kiezen we 2 winnaars! Elke winnaar krijgt zijn gebouw in een 3D-print mee naar huis.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.