Genomineerden Bike MOTION Awards zijn bekend

De inschrijving voor de Bike MOTION Awards is gesloten en daarmee zijn de genomineerden voor de felbegeerde fietsprijzen bekend. Tijdens de opening van Bike MOTION Benelux op maart 2018 wordt bekend welke deelnemers met een award naar huis gaan.

Fietsaccessoires

In de categorie fietsaccessoires zijn er maar liefst 5 genomineerden: Proteam Bicycle Care/Hydro Coating. Hydro Coating van Proteam Bicyle Care: de eerste semi-permanente lakbeschermingscoating die speciaal voor fietsen is ontwikkeld. De water- en vuilafstotende eigenschappen van de coating zorgen ervoor dat uw fiets schoner blijft en veel makkelijker te wassen.

 

 

Polar OH1 optische hartslagsensor

Voor fietsers die een borstband niet zo prettig vinden tijdens het fietsen, heeft Polar de OH1 ontwikkeld. Dit is een optische hartslagsensor, die je als armband om je arm draagt.

 

 

Opvallend is de nieuwe fietsverlichting lijn van KNOG PWRmet een verfijnde vormgeving, stevige uitstraling en heel veel functies. Een fijne feature is de powerbank-functie, voor het opladen van navigatie, telefoon en andere apparatuur. Cycliq Fly 12 CE geïntegreerde frontale fiestcamera en veiligheidslamp. De Cycliq Fly 12 CE geïntegreerde frontale fietscamera en veiligheidslamp maakt superscherpe video-opnames en is een krachtig licht met een flinke batterijduur.

Wahoo KICKR CLIMB

De Wahoo KICKR CLIMB is een nieuw product dat de hellingshoek van de fiets verandert tijdens een indoor training. De voorvork beweegt op en neer waardoor een echte beklimming wordt nagebootst.

Voeding

In de categorie Voeding zijn 3 genomineerden:

Enervit Sport Liquid Gel

De Enervit Sport Liquid Gel is ideaal tijdens een maximale inspanning omdat het gemakkelijk en in enkele minuten wordt opgenomen. Het zit in een hersluitbare cheerpack, is licht verteerbaar en je kunt de cheerpacks verdunnen in een bidon met water. De Enervit liquid gel is een bron van thiamine, wat bijdraagt aan het normale energiemetabolisme.

NutrID Rec Injury

Rec Injury is een nieuw product met een mix aan ingrediënten die een snellere collageen synthese laten zien. Hierdoor stimuleert en versnelt het herstelprocessen van pezen, ligamenten en botstructuren.

Maxim Power Gel Drink

Maxim Power Gel Drink is een nieuwe isotone Gel Drink; veel minder zoet dan de reguliere energy gels. Het is een kant en klare oplossing die je zowel snelle als langzame energie geeft voor ruim 60 minuten.

Kleding

In de categorie Kleding zijn 4 genomineerden.

Bioracer Intercooler Top

In droge, hete omstandigheden is het volgens Bioracer niet wenselijk als je kleding snel droogt. Daarom is de Intercooler Top vervaardigt. Deze dompel je in ijswater. Door de trage verdamping kan het ijswater het lichaam gedurende meerdere uren koel houden.

Cadomotus Omega Aerohelm

De Omega Aero fietshelm is de beste kruising tussen een schaatshelm, een aero fietshelm en een tijdrithelm voor het wielrennen. De snelste, meest comfortabele en innovatieve fietshelm met vizier, aldus Cadomotus.

Wowow Rysy

De Rysy is een volgende stap in zichtbaarheidskledij. De basisstof is gecertificeerd en all over bedrukt met een toffe print. De borst is winddicht gemaakt met reflecterende stof, evenals de 3 achterzakken.

Mavic comete ultimate shoe

De nieuwe schoen van Mavic brengt constante kracht over van de fietser naar het pedaal over de volle 360° van de pedaalrotatie. De schoen is micro-afstelbaar door de twee ergo-dials. Het zachte binnenwerk geeft je een goed aan te passen fit aan de bovenkant van de schoen.

Fietsonderdelen

In de categorie Fietsonderdelen zijn 4 genomineerden.

Tannus

Tannus belooft dat je met hun nieuwe fietsbanden nooit meer lek rijdt. De gepatenteerde technologie Aither waaruit de band voor 100% bestaat is wetenschappelijk ontwikkeld materiaal. Naast het nodige comfort minimaliseert het ook de weerstand tijdens het fietsen.

Mavic UST Road Tubeless Technology

De moeilijkheid met tubeless fietsen zit hem vaak in het afhalen en opdoen van de buitenband op de velg en het oppompen. Daarom heeft Mavic een nieuwe combinatie ontwikkeld voor tubeless rijden; namelijk een buitenband met een velg die perfect op elkaar aansluiten

HideMyBell FI

HideMyBell heeft een geheel nieuw product voorzien van een discreet geïntegreerde bel: Full Integrated. Dit model is passend bij de steeds populair wordende stuurcombi’s waarvan de stuurpen en stuur uit 1 stuk bestaan.

Scope 02

Net als alle andere wielen van Scope is de O2 volledig in Nederland ontwikkeld in samenwerking met de technische universiteit in Eindhoven. De O2 wielset is gemaakt met het idee geen compromissen te sluiten op gewicht en stijfheid en laat zich wegen op slechts 1380 gram voor de set, speciaal voor offroad gebruik, voor in je mountainbike of in je gravelfiets.

Stemmen

Nu de genomineerden voor de Bike MOTION Awards bekend zijn, kan er gestemd worden. Dit kunnen consumenten tot en met 28 februari 2018 doen via de Bike MOTION-website. De Bike MOTION Awards worden tegelijk uitgereikt met de winnaars van de Fiets, E-Bike, Speed e-bike, Race en MTB van het Jaar 2018 en de Fiets Innovatie Awards. Hiervoor werkt Bike MOTION Benelux samen met de RAI Vereniging.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.