Turkish Airlines brengt de spanning van de Super Bowl de lucht in

Turkish Airlines, de maatschappij die onder het motto ‘Widen Your World’ naar meer landen vliegt dan welke andere luchtvaartmaatschappij ook, bood wederom zijn Super Bowl-sensatie in de lucht aan.

De luchtvaartmaatschappij onthult zijn nieuwe, internationale campagne ‘Five Senses’ met als hoogtepunt een nieuwe commercial waarin Dr. Oz, de bekende hartchirurg en televisiepersoonlijkheid, de hoofdrol speelt.

Live kijken

Op 4 februari 2018 konden alle passagiers op Turkish Airlines-vluchten met internet aan boord live naar de Super Bowl LII kijken, de finale van de National Football League in de Verenigde Staten.

Eersteklas ervaring

Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer (CMO) van Turkish Airlines: “We brengen onze passagiers niet alleen naar de meeste landen over de gehele wereld, maar willen hen ook een eersteklas ervaring bieden – met superieure service en uitstekend in-flight entertainment. We zijn blij dat we reizigers opnieuw kunnen aanbieden om tijdens vluchten van Turkish Airlines live naar de Super Bowl te kijken, de populairste Amerikaanse show in de televisiehistorie. Ik ben ook verheugd over het feit dat onze nieuwe commercial, waarin Dr. Oz de hoofdrol speelt, voor het eerst uitgezonden wordt tijdens de rust van de Super Bowl. Deze commercial markeert de start van onze ‘Five Senses’-campagne.” Turkish Airlines heeft 6 jaar op rij de Skytrax-award voor ‘Best Airline in Europe’ gewonnen.

 

 

Daarnaast kende Skytrax – een van de meest prestigieuze organisaties voor passagiersonderzoek in de wereldwijde luchtvaartsector – Turkish Airlines meerdere malen de prijs toe voor ‘Best Business Class Airline Catering’, ‘World’s Best Business Class Lounge’ en ‘Best Business Class Dining Lounge’. De internationale luchtvaartmaatschappij biedt een in-flight entertainmentservice in meer dan 23 talen. Passagiers hebben de keuze uit meer dan 800 tv-series, ruim 700 muziekalbums, 7 in-flight live tv-uitzendingen, elf films met ‘beschrijvende ondertiteling’ en ‘beschrijvende audio’-technieken, en krijgen op alle langeafstandsvluchten ruisonderdrukkende hoofdtelefoons aangeboden. Bekijk de preview van de commercial:

.

 

 

Het Star Alliance-netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijd opererende luchtvaartalliantie die internationale reizigers een wereldwijd bereik van bestemmingen, erkenning en naadloze diensten biedt. De acceptatie van Star Alliance door de markt wordt onderkend door diverse onderscheidingen, waaronder de ‘Air Transport World Market Leadership Award’ en ‘Best Airline Alliance’, uitgereikt door zowel Business Traveller Magazine als Skytrax. De gezamenlijke luchtvaartmaatschappijen bieden meer dan 18.450 vluchten per dag naar 1.300 luchthavens in 190 landen. Star Alliance Connecting Partner, Juneyao Airlines, verzorgt aanvullende aansluitende vluchten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.