Holland America Line opent nieuwe gastenverblijven met suites in Alaska

Holland America Line breidt de gastervaring uit met nieuwe gastenverblijven in Denali als onderdeel van haar prijswinnende Alaska Land+Sea Journeys. In totaal wordt het aanbod uitgebreid met 99 kamers waaronder de allereerste junior suites in het resort.

Naar verwachting gaan deze gastenverblijven open voor het Alaska cruiseseizoen in 2019. De 55 nieuwe junior suites beschikken over een balkon, een groter woongedeelte en meer voorzieningen voor de gasten.

Nieuw kamers

De nieuwe kamers zijn een toevoeging op Holland America Line’s Alaska landprogramma in Denali. Denali bestaat uit het McKinley Chalet Resort hotel en Denali Square, een ontmoetingsplek om te ontspannen, winkelen, dineren en genieten van muziek en entertainment. De uitbreiding ligt ten westen van Denali Square met uitzicht op Mount Healy en Denali National Park.

 

 

Denali ervaring

“Na de opening van Denali Square zijn we verheugd om de uitbreiding voort te zetten en de algehele Denali ervaring verder te verbeteren door junior suites toe te voegen aan onze accommodatie in Denali”, aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Holland America Line is al meer dan zeventig jaar pionier in de verkenning van Alaska. Onze Land+Sea Journeys zijn de enige manier om diep in het hart van Denali te duiken en tegelijkertijd te genieten van een zorgeloze cruisevakantie. Dit stelt ons in staat om meer gasten mee te nemen op landexcursies zodat ze versteld kunnen staan van de pracht van Alaska.”

 

 

De accommodatie telt 3 verdiepingen en beschikt over junior suites en standaardkamers met een rustieke en chique inrichting. Alle junior suites beschikken over een balkon zodat gasten in alle comfort kunnen genieten van het uitzicht op de omliggende wildernis van Alaska. Elke verdieping heeft een centrale lobby in de open lucht met knus meubilair. De derde verdieping heeft een open ruimte met tafels en ligstoelen met een panoramisch uitzicht.

Nieuw gebouw

Het nieuwe gebouw wordt een fundamenteel onderdeel van het McKinley Chalet Resort, Holland America Line’s 68 hectare grote hotelcomplex aan de Nenana rivier. Het hotel –met een receptie, restaurants en gastenkamers- dient als basiskamp voor alle activiteiten en excursies in het Denali National Park zoals rondvluchten, quad avonturen, wandelpaden, raften op de rivier en nog veel meer. Alle accommodaties zijn stijlvol ingericht en beschikken over eersteklas voorzieningen.

Denali Square

Denali Square is centraal gelegen tussen het hoofdgebouw, waar de receptie en dinerfaciliteiten zijn, en de gastenkamers aan de rivierzijde met een geweldig uitzicht op de Nenana rivier. Het dient als een verzamelplek waar men kan ontspannen, winkelen, dineren en genieten van muziek en entertainment. Het grootste gebouw in het complex is Karstens, een 650 m2 groot restaurant van twee verdiepingen dat uitzicht biedt op de bergen in de nabije omgeving. In het midden van Denali Square zit een amfitheater. Tevens zit er de Gold Nugget Saloon, de thuisbasis van het ‘Music of Denali Dinner Theater’, en is de perfecte plek voor mensen die wat willen drinken en naar live muziek willen luisteren. Denali Square beschikt tevens over vuurkorven, zitplaatsen buiten, winkels met lokale producten en een kunstenaarsverblijf waar inheemse bewoners van Alaska en lokale kunstenaars hun werken tentoonstellen en toelichten.

Meest uitgebreide Alaska avontuur

Holland America Line’s prijswinnende Land+Sea Journeys combineren een 3-, 4- of 7-daagse Inside Passage of Glacier Discovery cruise met een uitgebreid landprogramma in Yukon. Holland America Line is de enige cruiserederij die must-see gebieden als Denali National Park – het middelpunt van iedere Land+Sea Journey – combineert met niet platgetreden gebieden als Dawson City in het hart van Klondike Gold Rush land. Met een verblijf tot 3 dagen in Denali National Park, waarbij wild wordt gespot in een spectaculaire omgeving, zijn de Land+Sea Journeys zo opgezet dat het beste van Alaska’s wildernis, fauna, inheemse cultuur en geschiedenis aan bod komt.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.