Bekijk deze hippe regenlaars voor festivals of boswandelingen

Nokian Footwear introduceert de iconische regenlaars Hai in een aantal frisse voorjaarskleuren. De Hai is een kwaliteitslaars met een heerlijk voetbed, gemaakt om snel en soepel mee te kunnen bewegen. Waar je ook bent, op een festival, in het bos, in de stad of langs het voetbalveld, met deze street fashion boots zie je er altijd goed uit.

Regenlaarzen

De handgemaakte Finse regenlaarzen zijn oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op zeilboten. De zool is van rubber zodat de laarzen geen strepen maken op de boot. De Hai-laars bestaat al sinds 1968 en viert dit jaar haar 50jarige jubileum.

 

 

23 onderdelen

Elke Hai-regenlaars is gemaakt van 23 onderdelen. Ze zijn vervaardigd van natuurrubber en beschermen je voeten tegen alle weersomstandigheden. Tijdens het lopen wordt je rug ontzien doordat de klappen worden geabsorbeerd door de vervangbare zool in de laars en de hielstructuur.

 

 

Natuurrubber is sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. De laarzen zijn ideaal voor actieve wandelaars, festivalgangers en andere buitenmensen. Let wel even op want de Hai regenlaars valt relatief groot; ze zijn gemaakt om met dikke wollen sokken te dragen. Als je de laarzen met normale sokken gaat dragen wordt geadviseerd om een maat kleiner te nemen dan je normale schoenmaat.

Informatie

Nokian Footwear Hai regenlaarzen zijn verkrijgbaar in geel, blauw, zwart en rood bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Ze zijn 100% waterproof en gemaakt van natuurrubber. Winkeladviesprijs €69. Ga voor meer informatie naar www.nokianfootwear.com.

Over Nokian Footwear

Het Finse merk Nokian Footwear heeft al sinds 1898 ervaring met het maken van hoogwaardige laarzen. Deze handgemaakte regenlaarzen zijn ontworpen door de beste Finse ontwerpers en gemaakt met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap met oog voor detail. Alle laarzen zijn gemaakt van natuurrubber, het beste materiaal om alle weersomstandigheden mee te trotseren. Nokian Footwear heeft verschillende laarzen in het assortiment voor allerlei doeleinden, zoals hiking, jagen, wandelen en survivaltochten. Het design van de Hai regenlaars stamt alweer uit 1968.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.