Bezoek Griekenland op Salon des Vacances in hal 5

Voor dit jaar is Karpathos de erebestemming bij het Griekse paviljoen. Het eiland Karpathos ligt tussen de eilanden Kreta en Rhodos en maakt deel uit van de Dodekanesos. Karpathos is een paradijs voor de liefhebbers van natuur en traditie.

Volkstraditie

De rijke volkstraditie van dorpen op Karpathos, zoals Olympos en Mesohori, verweven een krachtig charme, omdat ze op open volksmusea lijken, dit komt doordat hun bewoners nog steeds gekleed zijn in traditionele kostuums en hun lokale dialect spreken.

 

 

Cocktail met Griekse smaken

De presentatie vindt plaats bij de stand van Karpathos, bij het Griekse paviljoen op donderdag 1 februari, 2018 om 12.30 uur. Dit zal plaatsvinden in de aanwezigheid van de minister van Toerisme van Griekenland, gevolgd door een cocktail met Griekse smaken.

 

 

Een superwinnaar krijgt de gelegenheid om met een vlucht van Aegean Airlines naar Karpathos te reizen en om 4 nachten in een tweepersoonskamer in het Althea-boetiekhotel te verblijven.

Presentatie van het eiland Thassos

Ter gelegenheid van de nieuwe vlucht van TUI Fly naar het eiland Thassos, vindt er een presentatie plaats van de bestemming Thassos, op vrijdag 2 februari 2018 om 12:00 bij het Griekse paviljoen. Thasos is een eiland in de Noord-Egeïsche Zee, het ligt op minder dan een uur afstand varen van de havenstad Kavala. Het eiland van de Sirenen is een van de beste opties voor uw zomervakanties en biedt oneindig veel activiteiten.

Show cooking Kreta

Show cooking Kreta, de liefhebbers van de Kretenzische keuken – die de basis van het mediterrane dieet vormt – kunnen de bereiding van een recept volgen door de chef-kok van Creta Maris, in het kooktheater in het Palais 5, op vrijdag 2 februari 2018 om 13.00 uur en op 3 Februari om 12.30 uur bij het Griekse pavilijoen. 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.