Boek een citytrip naar Praag of een zomervakantie naar Tsjechië

Een citytrip Praag, een skireis of een zomervakantie naar Tsjechië. Iedereen is weer druk bezig met het maken van vakantieplannen.

Internationaal bloggersevent in Tsjechië

TBEX is het grootste internationale netwerkevenement voor bloggers, online reisjournalisten en professionals in de reissector. Dit jaar wordt de Europese editie in de Tsjechische stad Ostrava georganiseerd.

 

 

De Elbe fietsroute valt in de prijzen

De Elbe fietsroute is verkozen tot beste toeristische product van Tsjechië. Het 370 kilometer lange fietstraject won de titel vanwege de uitstekende fietsvoorzieningen en de unieke mix van geschiedenis, architectuur en natuur.

 

 

Tsjecho-Slowakije bestaat al 25 jaar niet meer, de republiek splitste officieel op 1 januari 1993. Toch hebben beide landen een belangrijke gezamenlijke geschiedenis.

Van Brussel naar Brno met Blue Air

De Roemeense vliegtuigmaatschappij Blue Air heeft aangekondigd om vanaf het voorjaar 2018 een aantal nieuwe routes te starten vanuit de Tsjechische stad Brno. Een van de nieuwe trajecten is een vlucht naar Brussel.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.