Bekijk de ANWB Campinggids 2018, verhuld in een nieuw jasje

Kampeerders vinden met de nieuwe ANWB Campinggids altijd een goede camping die geheel aan hun wensen voldoet. Alle campings in de nieuwe gids hebben bij de ANWB-beoordeling 3 sterren of meer ontvangen en dat maakt ze ANWB Erkend.

Gids

In de gids staan de meest actuele gegevens van ruim 4.300 campings. Al deze campings zijn door de ANWB-inspecteurs bezocht en aan een grondige inspectie onderworpen. Door dat op een onafhankelijke manier te doen, krijgt de kampeerder een goed beeld van wat een camping nu écht te bieden heeft. De campings in deze gids hebben 3 sterren tot 5 sterren behaald. Dat maakt ze tot ANWB Erkende campings. Zoveel kampeerders, zoveel smaken en wensen. En daarom staan in deze gids eenvoudige én luxe campings. Campings met een mooi terrein en goed sanitair kunnen 3 sterren halen, maar verder heel eenvoudig zijn. Kampeerders die meer luxe willen, zoals een camping met animatie en een zwembad, kunnen kiezen voor campings met 4 of 5 sterren. Wanneer een camping voordeel biedt met de ANWB kampeerkaart CKE staat dat in de gids vermeld. Ook campings die minder dan 3 sterren hebben kunnen CKE-voordeel bieden. Daarom is een totaaloverzicht van alle CKE- voordeelcampings te vinden op een landkaart die los bij de gids is gevoegd.

 

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.