Oost Nederland koploper met 24 van 47 ANWB top campings

In Nederland zijn er in totaal 47 ANWB TOP campings van de in totaal 180 ANWB topcampings in Europa. Bij deze campings en vakantieparken weet de vakantiegast zeker dat hij goed zit. De ANWB top campings zijn allemaal 5 sterrencampings die jaarlijks door de ANWB worden geselecteerd en zijn herkenbaar aan het label TOP camping 2018.

Camping Koeksebelt in Ommen is nieuwkomer in het rijtje van 2018. Camping Beerze Bulten was in januari 2017 zelfs uitgeroepen als beste ANWB TOP camping van Europa.

Overijssel en ook Oost Nederland koplopers als kampeerregio

De ANWB TOP campings blinken uit in een fantastisch terrein, vele voorzieningen en een uitstekend sanitair. Van de 180 ANWB TOP campings in Europa, zijn er 14 in Overijssel, waarvan 8 campings gelegen in Vechtdal Overijssel. De provincies Gelderland en Drenthe zijn in 2018 vertegenwoordigd met respectievelijk 8 en 2 TOP campings. Dat maakt het Oosten van Nederland met 24 van de 47 ANWB TOP campings de kampeerregio van Nederland.

 

 

Kampeervakanties op ANWB top campings altijd kindvriendelijk

Een camping krijgt niet zomaar de titel topcamping. Daarvoor moet de camping wel aan strenge eisen voldoen. Alleen de mooiste en beste campings van Overijssel verdienen de kwalificatie topcamping Overijssel. Omdat vooral jonge gezinnen met kinderen vaak kiezen voor een kampeervakantie is iedere topcamping van Overijssel ook kindvriendelijk.

 

 

Er is voldoende speelgelegenheid en een veilig kinderbadje waar ook de kleintjes die nog niet kunnen zwemmen van het water kunnen genieten.

Erkende camping

Campings met meer dan 3 sterren ontvangen het predicaat ANWB Erkende camping. Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Alle ANWB TOP en dus 5-sterren campings zijn te vinden op www.topcamping.nl.

Overijssel verrast je met ruimte en aandacht

Het is er nog; een plek in Nederland waar het leven puur en ongecompliceerd is. Waar mensen naar elkaar omzien. Waar je kunt genieten van uitgestrekte natuurgebieden, kilometerslange fiets- en wandelpaden, karakteristieke dorpen en historische (hanze)steden. Kortom ruimte en aandacht. En omdat het Oosten zoveel te bieden heeft, verzamelen wij bijzondere verhalen en geven we tips voor een onvergetelijk bezoek aan onze regio. Welkom in Oost!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.