Bezoek de Infodag in Merelbeke met leuke activiteiten

Iedereen die inspiratie zoekt voor een uitstap met vrienden, familie of vereniging is welkom op de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. Dit jaar vindt de infodag plaats in de gemeentehallen van Merelbeke op 24 februari.

Vaste waarde

De promotie van het Oost-Vlaamse groepsaanbod is al jaren een vaste waarde in de werking van Toerisme Oost-Vlaanderen. Tijdens de infodag worden aanbieders, verenigingen en potentiële groepsuitstappers samengebracht. De infodag is zo de ‘hoogdag’ van de provinciale promotie voor het groepsaanbod, maar het hele jaar door wordt met diverse acties doelgroepgerichte promotie gevoerd. Gedeputeerde-voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen Eddy Couckuyt benadrukt het belang van groepsuitstappen voor de provincie. “De lokale diensten voor toerisme in onze provincie en diverse private ondernemers -zoals bijvoorbeeld rederijen, streekproducenten en gidsenorganisaties- ontwikkelen, promoten en verkopen een product op maat van al wie er graag in groep op uit trekt in Oost-Vlaanderen. Toerisme Oost-Vlaanderen investeert sterk in de promotie hiervoor met de expertise en het netwerk dat de dienst de voorbije jaren opbouwde.”

 

 

95 standhouders

Op 24 februari zullen 95 standhouders op de beurs klaar staan om hun aanbod te presenteren. Dat aanbod is heel gevarieerd: boottochten, begeleide wandelingen, fietstochten, museumbezoekjes, teambuildingsactiviteiten, busrondritten, brouwerijbezoeken, bedrijfsbezoeken, enz. Bovendien zijn er ook heel wat groepsverblijven aanwezig. Wie wil, kan dus van zijn daguitstap in Oost-Vlaanderen een mooie meerdaagse in groep maken.

 

 

Dit jaar is zijn er nog heel wat extra’s te beleven op de Infodag. Je kan er bijvoorbeeld ook genieten van streekproducten op de streekproductenmarkt. Bovendien zorgen kookdemonstraties (van Breydel en de Kollebloem) en verschillende sprekers voor extra animo op de beurs.

Ontdekkingstochten

Wie een echte VIP-ervaring wil, kan mee gaan op ontdekkingstocht in de regio Scheldeland. Met Merelbeke als uitvalsbasis kan men een beursbezoek combineren met een begeleide ontdekkingstocht in de regio Scheldeland. Er is een ruime keuze tussen tien mooie en diverse programma’s, waarvoor men nog kan inschrijven tot 8 februari. 2 brouwerijen en 2 stokerijen, een ontdekkingstocht in Merelbeke, de Groote Oorlog in Dendermonde, het Donkmeer in Berlare, Aalst, Ninove, een zoektocht in Wetteren naar het gestolen paneel van de Rechtvaardige Rechters en nog zo veel meer.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.