Terug naar de sixties met Harry Loco in Drents museum

Museumbezoekers kunnen op 4 februari 2018 de sixties herbeleven tijdens het Peace, love & harmony concert van Harry Loco. De muzikant uit Vries zingt de blues in de traditie van Woodstock. In de Statenzaal van het Drents Museum zal hij zowel nummers van Amerikaanse artiesten als Bob Dylan en Melanie Safka als eigen nummers spelen. Het concert begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het Drents Museum.

Harry Loco

Muzikant Harry Loco speelde onder meer in Bethel (New York) tijdens de officiële 45th Anniversary of Woodstock (2014) en stond op het podium met Melanie Safka, Eric Burdon, Peter Green, Slade en vele andere artiesten uit de sixties. Loco begeleidt zichzelf op zijn beroemde Landola-gitaren uit Finland, afgewisseld met mondharmonica. Ooit begon hij met het spelen in de straten van Londen. Inmiddels is hij een graag geziene gast op festivals over de hele wereld.

 

 

The American Dream

Harry Loco treedt op in kader van de tentoonstelling The American Dream die nu te zien is in het Drents Museum en in de Kunsthalle Emden (Duitsland).

 

 

De tentoonstelling omvat realistische kunst van 1945 tot 2017 met werken van Edward Hopper, Andy Warhol, Roy Lichtenstein en vele andere bekende en minder bekende kunstenaars. The American Dream – American Realism 1965 – 1945 is te zien tot en met 27 mei 2018.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.