Eiland Hvar in de race voor de beste Europese bestemming 2018!

Kroatisch eiland HVAR is een van de 20 Europese bestemmingen dat genomineerd is voor de titel van ‘European Best Destination 2018’!

Na de nominatie van de stad Stari Grad op Hvar vorig jaar, heeft het zonnigste Kroatische eiland Hvar de kans om de prestigieuze titel van beste Europese bestemming te winnen. De titel zou een grote erkenning en een kroonjuweel zijn van 150 jaar georganiseerd toerisme op het eiland Hvar.

Beste Europese bestemming

Stemmen voor het kiezen van Hvar de beste Europese bestemming in 2018 kan tot 8 februari 2018. Wij zijn trots op de nominatie en wensen Hvar succes in de race! Bedankt voor uw STEM!

 

 

Cultuur en toerisme bevorderen

European Best Destinations is een Europese vereniging gevestigd in Brussel, met als doel de cultuur en het toerisme in Europa te bevorderen, en in samenwerking met VVV-kantoren en vereniging EDEN, op Europees en mondiaal niveau, een beter begrip van de rijkdom, diversiteit en kwaliteit van Europese bestemmingen promoot.

 

 

Het portaal telt meer dan 4,2 miljoen bezoekers met duizenden volgers op verschillende social media platforms. Sinds 2009 werkt de organisatie samen met de meeste VVV-kantoren in Europa en beloont en wijst de meest bezochte bestemmingen aan via haar website en sociale netwerken.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.