Groepstentoonstelling In a World We Can’t See in TENT Rotterdam

Op 25 januari opent in TENT de groepstentoonstelling In a World We Can’t See, met premières van nieuwe monumentale video-installaties door Margo Onnes en Arthur Kleinjan, en indrukwekkende multimedia presentaties door Ine Lamers en Anoek Steketee.

TENT Rotterdam

De 4 kunstenaars verbeelden een diepere werkelijkheid achter de oppervlakkige realiteit. Deze fascinatie voor de diepere lagen biedt een gelaagd alternatief voor de fixatie op feiten en nepfeiten, die onze omgang met de werkelijkheid momenteel lijkt te domineren. Gelijktijdig met de opening van In a World We Can’t See presenteert International Film Festival Rotterdam (IFFR) in TENT de 6-delige video-installatie van Yervant Gianikian en Angela Ricci Lucchi. De installatie werd gerealiseerd voor documenta 14 en komt van Kassel nu naar TENT, Rotterdam.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.