Laat je inspireren tijdens Open Trouwlocatiedag in Landgoed Keukenhof

Trouwen in Keukenhof. Je staat er echt niet met hoge hakken tussen de tulpen, want wist je dat naast de bloemententoonstelling het sprookjesachtige Landgoed Keukenhof is gelegen.

Het landgoed is het hele jaar geopend voor bezoek en er staan ook nog eens fantastische trouwlocaties op het landgoed. Ieder uniek en met een eigen stijl.

Bloembollenstreek

Het bosrijke Landgoed Keukenhof ligt midden in het centrum van de wereldberoemde Bloembollenstreek. De Bollenstreek ligt rond de benedenloop van de Oude Rijn, ten westen van Leiden en loopt noordwaarts tot het gebied ten westen van Haarlem door. Helemaal fijn, waar de bloemententoonstelling maar een bepaalde periode geopend is, kun je op het landgoed het hele jaar terecht!

 

 

Landgoed Keukenhof

In het voorjaar komen er een miljoen toeristen naar Keukenhof om de mooie bloemen te bewonderen. Een populaire hotspot, maar op het prachtige naastgelegen Landgoed Keukenhof heb je alle privacy en vind je mooie, historische monumenten.

 

 

Je regelt je trouwdag hier van A tot Z, de ceremonie op het kasteel, de receptie in de tuin en een spetterend feest in Het Koetshuis, heerlijk t alle mogelijkheden op 1 locatie!

Trouwen in het bos

Het is niet altijd gemakkelijk in de Randstad een goede boslocatie te vinden. Heb je altijd al in een bos willen trouwen? Wel groen maar geen bos voor een romantische bruiloft? Je kunt ook trouwen in de prachtige tuinen of midden in het weiland op strobalen. Weer ‘s wat anders!

Kasteel Keukenhof

Trouwen in een kasteel dat nog bewoond lijkt, like Sissi. Even in de tijdmachine: het hart van Kasteel Keukenhof dateert uit 1640, maar pas in de 19e eeuw werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel en werden er torens aangebouwd waardoor het de romantische uitstraling kreeg die het vandaag de dag heeft. Het prachtige interieur – dat in zijn geheel bewaard is gebleven – laat zien hoe de adel vroeger leefde! In de Blauwe Salon is er plaats voor 60 tot 65 gasten. Wil je liever een big wedding? Dan kun je uitbreiden naar buiten of naar de Grote Salon van het Koetshuis.

Het Koetshuis

Midden het bos vind je Het Koetshuis. ‘S avonds wordt de lange oprijlaan verlicht door brandende fakkels. Wil je een bruiloft met een grotere groep gasten, dan is deze locatie ideaal. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis ook over iets kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras die eenvoudig te overkappen is door middel tenten.

Het Frederik’s Hof

Verscholen achter een eeuwenoude muur liggen de prachtige tuinen van het Frederik’s Hof. Een schattig rietgedekt huisje, dat je doet denken aan het huisje van Hans en Grietje (zonder gemene heks uiteraard). Doordat de tuin volledig ommuurd is, is het hier altijd een paar graden warmer en kun je al snel buiten op het terras zitten. Deze locatie is volledig af te huren waardoor je een eigen privé terrein hebt. Het tuingedeelte kan worden overdekt door stijlvolle tenten en je kunt hier tot bijna 350 gasten verwelkomen. Dineren onder de ondergaande zon en feesten onder de sterrenhemel. Dit is dé locatie die het allemaal biedt!

De Hofboerderij

Vlakbij het kasteel ligt de uit 1641 stammende Hofboerderij. Heeft jouw bruiloft een landelijk thema? Dan is deze locatie fantastisch! Het boerderijplein kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick, barbecue of feestavond. Dineren kan aan de lange gedekte tafels in de voormalige stal met eeuwenoude balken, vloeren en daken. Je kunt bij de Hofboerderij zowel binnen als buiten trouwen. Binnen wordt er getrouwd onder eeuwenoude balken en prachtige kroonluchters van de Hofboerderij, terwijl er buiten gekozen kan worden voor 1 van de verschillende groene weilanden. Kortom: of je nu een landelijke bruiloft wilt, een forest wedding, of zoals de Italianen aan lange tafels met je gasten wilt dineren, bij Landgoed Keukenhof vind je de locatie die past bij jullie bruiloft. We love it! Op 3 februari neemt Kasteel Keukenhof je mee in de vele mogelijkheden die het kasteel en bijbehorende landgoed te bieden hebben! Het kasteel, de diverse monumentale bijgebouwen en het prachtige landgoed zijn helemaal aangekleed in bruiloftsferen waardoor je een indruk krijgt van hoe jouw dag eruit zou kunnen zien. Worden jullie verliefd op het romantische trouwprieel of zijn jullie meer het type voor een stoere bruiloft in het Keukenhof bos? Woon een huwelijksvoltrekking bij, proef bruidstaarten, bekijk jurken, pakken, trouwringen en ga op de foto met 1 van de prachtige klassieke trouwauto’s. Kasteel Keukenhof biedt op 3 februari tussen 11.00 en 16.00 uur de totaalbeleving. Voor meer informatie en aanmelden: www.kasteelkeukenhof.nl

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.