Brand USA benoemt Hills Balfour als vertegenwoordigingsagentschap

Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten, heeft PR- en vertegenwoordigingsadviesbureau Hills Balfour aangesteld voor hun vertegenwoordiging in Europa.

Na een grondig beoordelingsproces, dat werd opgestart door Brand USA in september 2017, zal Hills Balfour, nu al verantwoordelijk voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland, ook de handelsbelangen voor Brand USA in Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Spanje, vertegenwoordigen.

Eerste klas reisbestemming

In samenwerking met Brand USA gaat Hills Balfour de Verenigde Staten positioneren als een eerste klas reisbestemming voor de Europese markt om het bezoekersaantal en het marktaandeel voor de Verenigde Staten te vergroten. Om dit doel te bereiken werkt Hills Balfour samen met haar Europese zusterorganisaties. Door deze samenwerking zorgen zij ervoor dat alle marketing activiteiten bijdragen aan de missie, strategie en integriteit van de organisatie Brand USA.

 

 

Samenwerking

Voor het promoten van de Verenigde Staten voor Nederland en de Duitstalige markten, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, zal Hills Balfour nauw samenwerken met Lieb Management.

 

 

In Frankrijk, Benelux, Italië en Spanje zal Hills Balfour samenwerken met de Interface Tourism Group om de missie van Brand USA te ondersteunen en de adembenemende verhalen te vertellen over de unieke en uitzonderlijke reismogelijkheden naar de VS.

Overzeese reisregio

“Europa vertegenwoordigt de grootste overzeese reisregio naar de Verenigde Staten en we zijn ervan overtuigd dat de Europese expertise van Hills Balfour, op het gebied van reismarketing, ons zal helpen om nog meer bezoekers uit Europa te bereiken en te mogen verwelkomen in de komende jaren”, zegt Christopher L. Thompson, Brand USA. President en CEO. ” “We kijken uit naar de samenwerking met Hills Balfour, om onze sterke aanwezigheid en de relaties op de markt naar de Verenigde Staten te versterken te bevorderen en uit te bereiden “To, Through and Beyond the Gateways.”” Amanda Hills, CEO van Hills Balfour: “De Verenigde Staten biedt reizigers 1 van de meest uiteenlopende reiservaringen ter wereld aan. Ik ben bijzonder trots dat Hills Balfour is gekozen om de belangen voor Brand USA voor heel Europa te mogen vertegenwoordigen. Hills Balfour werkt samen met de beste, Europese organisaties uit de branche. Wij zijn verheugd om de missie van Brand USA te ondersteunen en uit te dragen. Als marktleider voor Europa, zal onze innovatieve benadering van reismarketing het imago van de VS vergroten, en een schat aan mogelijkheden bieden aan mogelijke partners.” Ralf Lieb, CEO van Lieb Management, voegt hieraan toe: “De Verenigde Staten bieden reizigers enkele van de meest uiteenlopende reiservaringen van alle bestemmingen wereldwijd en ik ben heel blij dat Lieb Management is aangesteld om Brand USA te vertegenwoordigen in Nederland en de Duitstalige landen.” Samuel Hancock treedt op als European Strategic Director binnen Hills Balfour. Samuel zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en uitvoering van een pan-Europese strategie, gericht op bezoekers en inkomsten naar de Verenigde Staten.

Strategisch plan

De rol zal ervoor zorgen dat een strategisch plan voor het effectueren van de doelen van Brand USA in de markten worden ontwikkeld en met succes worden geïmplementeerd. Tijdens zijn 7 jaar bij Hills Balfour, heeft Samuel zijn marketingkennis al kunnen in zetten voor Choose Chicago, Fort Worth Convention & Visitors Bureau, Discover The Palm Beaches, Visit Dallas and Visit North Carolina. Samuel zal worden bijgestaan door Florian Renner van Lieb Management, de directeur strategie van Brand USA, en wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Duitstalige en Nederlandse markten. Eerder werkte Florian ruim 8 jaar voor het Visit USA Committee, waarvan 4 als General Manager. Hij maakt sinds januari 2017 deel uit van het Lieb Management team en heeft tot voor kort het VISIT FLORIDA-account geleid. In Nederland wordt Florian bijgestaan door Nicole Conrad, die eerder voor Air Transat werkte als commercieel directeur Centraal-Europa. Nicole is sinds 2017 het nieuwe gezicht op de Nederlandse markt voor Lieb Management. Europa is de grootste wereldregio voor overzeese * aankomsten naar de Verenigde Staten. In 2016 kwamen 14,7 miljoen bezoekers uit Europa naar de VS, 39,2% van het totale aandeel.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.