Vlieg voor 99 euro naar Noord-Amerika met Wow Air

WOW air lanceert bodemtarieven voor 8 Noord-Amerikaanse bestemmingen. Na de dure decembermaand kan iedereen wel een financiële meevaller gebruiken. De IJslandse lowcost airline biedt uitkomst met tickets voor 99 euro enkele reis.

Want een nieuw jaar betekent ook nieuwe reisplannen maken. Deze speciale tarieven zijn op basis van beschikbaarheid, dus wees er snel bij! Droom alvast weg van de Brooklyn Bridge in New York of de Golden Gate Bridge in San Francisco.

Hoge bezettingsgraad

Maandag maakte WOW air bekend dat 2017 een goed jaar was voor de airline met maar liefst 69% meer passagiers en een gemiddelde bezettingsgraad van 88%. Om te laten zien dat tickets naar Noord-Amerika ook in 2018 voordeliger zijn met WOW air, lanceert de maatschappij nu een tarief van 99 euro voor een enkele reis om de Atlantische Oceaan over te steken.

 

 

Bestemmingen

Zowel vanaf Brussel als Amsterdam zijn tickets beschikbaar naar de volgende bestemmingen: Boston, Pittsburgh, Chicago, Washington D.C., New York, San Francisco, Montréal en Toronto.

 

 

Er kan vanaf vandaag geboekt worden voor een reis naar Noord-Amerika met reisperiode tot 24 april van dit jaar.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.