Neckermann Reizen wint Allround Kids Vakantie Award 2018

De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn 14 januari op de Vakantiebeurs onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018. Een bonte stoet van kleurrijke vakantiemascottes opende het feestelijke award-event, dat werd gepresenteerd door kidsidool Buddy Vedder.

Bij de uitreiking van de awards in 15 categorieën werd de populaire tv-ster geassisteerd door een team van Kids Vakantiegids Detectives. Ruim 8.000 kinderen en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit. Deze verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

Allround kids vakanties

Neckermann Reizen is daarbij verkozen tot beste allround vakantieaanbieder voor gezinnen met kinderen. Dankzij het grote aanbod aan kindvriendelijke vakanties, waaronder de Aquamania hotels met bijzondere waterparken en de accommodaties met Nederlandstalige Lollo & Bernie Kidsclub, behaalde Neckermann 43% van de stemmen in deze categorie.

 

 

Trots

“Wij zijn erg trots dat we door zoveel kinderen en hun ouders verkozen zijn tot de beste Allround gezinsvakantieaanbieder”, aldus Hilde Appels, Online marketeer & Affiliate manager van Neckermann Reizen “het is voor ons erg belangrijk om te luisteren naar de wensen van onze jongste gasten en hun ouders en ervoor te zorgen dat zij zich uitstekend vermaken tijdens de vakantie.

 

 

Ouders zeggen vaak dat een vakantie pas geslaagd is als de kinderen zich vermaken. Het winnen van deze Award geeft voor ons aan dat we op de juiste weg zijn en dat we de sfeer goed kunnen overbrengen via fotomateriaal en bewegend beeld van de vakantiebestemming en onze hotels”.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.