Tijdens je vakantie meer dan jezelf kunnen zijn

Neckermann Reizen (onderdeel van de internationale Thomas Cook Group), een van s’ werelds leidende reisorganisaties heeft haar nieuwe vroegboekcampagne gelanceerd. Na de gedurfde en eigentijdse campagnes van de afgelopen jaren laat de reisorganisatie wederom zien dat ook deze reflecteert aan de huidige trend.

Geen druk

Het laat zien dat je op vakantie vaak even niet de druk wilt voelen, dit moet vooral een periode zijn waarin je een versnelling lager gaat en uit de dagelijkse sleur bent en dat vooral doet op jouw manier. Een vorm van ontspanning die verder gaat dan ‘niets doen’. Om dat te kunnen bereiken is toegewijde inspanning nodig: ‘the extra mile’, ofwel; ‘meer’. En dat is de belofte van Neckermann: ‘Meer dan jezelf zijn’. Neckermann zet net dat stapje extra, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet. Wat dat dan ook is.

 

Lees ook dit artikel: Met Neckermann naar Chalkidiki

 

Of het nu gaat om tijd doorbrengen met je familie, geliefde of vrienden, een actieve vakantie of juist totale ontspanning, Neckermann voorziet met haar vakantieaanbod in al deze behoeftes. De commercial laat zien hoe uniek elke vakantie is en de reisaanbieder zal alles in het werk stellen om aan elke vakantie verwachting te voldoen zodat er veel mooie herinneringen gemaakt kunnen worden.

 

 

De campagne is volledig in lijn met de strategie van de internationale Thomas Cook Group waarbij de nadruk ligt op de ‘eigen’ hotels waarvan er komende zomer weer twaalf bij komen. De ‘Meer dan jezelf zijn’ campagne introduceert en verduidelijkt de ‘eigen’ hotelconcepten op een frisse en moderne manier. Deze is ontworpen om te laten zien dat iedereen zijn vakantie op zijn eigen unieke manier invult en beleeft.

Christoph Liefländer, Distributie & Marketing directeur van Neckermann Nederland zegt: “In de campagnes van de afgelopen jaren werd de zorgeloosheid tijdens de vakantie benadrukt waarbij Neckermann voor alles zorgt en de vakantieganger meer dan zichzelf kan zijn tijdens de vakantie. Met deze campagne wordt duidelijk dat, welke vakantie je ook zoekt, Neckermann altijd een passend aanbod heeft. Wij hopen dat het mensen aan het lachen maakt en laat nadenken over een volgende vakantie”.

Voor het stoere nummer ‘I am the Cool’, uitgevoerd door ‘screamin’ Jay Hawkins is gekozen omdat dit het gevoel ‘Meer dan jezelf zijn’ versterkt. Het succes van het nummer wat we vorig jaar in de commercial hebben gebruikt geeft de kracht van muziek weer en we hopen dat onze klanten de muziek keuze voor dit jaar wederom waarderen. De nieuwe campagne zal in de komende maanden in alle Thomas Cook landen te zien zijn.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.