Ryanair verkoopt 5 tickets per seconde en breekt record

Ryanair heeft aangekondigd dat het zijn wekelijkse boekhoudingsrecord vernietigde, waarbij het voor de eerste keer in zijn geschiedenis 3 miljoen boekingen in 1 week opnam (voor de volgende 20 weken). Dit nieuwe wekelijkse record van 3 miljoen boekingen is een direct resultaat van de lage tarieven van Ryanair en het aanhoudende succes van het klanten ervaringsprogramma “Always Getting Better”.

Drukste dag

Woensdag (10 januari) was de drukste dag voor boekingen vorige week en de populairste bestemmingen voor klanten waren wintervakanties naar Lanzarote en Tenerife en stedentrips naar Porto, Milaan en Napels.

 

 

Nieuw record

Ryanair’s Kenny Jacobs zei: “We zijn verheugd dit nieuwe wekelijkse record van meer dan 3 miljoen boekingen op de Ryanair.com-website en app vorige week aan te kondigen, het equivalent van: 5 boekingen per seconde, de bevolking van Litouwen, de bevolking van Madrid en meer dan de helft van de totale passagiers die Virgin Atlantic in een heel jaar vervoert.

 

 

Om onze recordweek van boekingen te vieren, geven we stoelen vrij vanaf slechts € 14,99 voor reizen tussen nu en april, die beschikbaar zijn voor boeking tot middernacht op woensdag (17 januari). Omdat deze verbazingwekkende lage prijzen snel worden opgepikt, moeten klanten zich aanmelden op www.ryanair.com zodat ze deze tarieven niet mislopen. ”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.