Ryanair lanceert week-lange ‘Black Friday’ promotie

Ryanair heeft vandaag een week lange ‘Black Friday’-promotie gelanceerd, waarmee klanten 7 opeenvolgende dagen fantastische aanbiedingen op de website van Ryanair.com krijgen.

Enorme kerstverkoop

De eerste dag begint met een enorme kerstverkoop, met tot 15% korting op 500.000 stoelen voor reizen in december, die moeten worden geboekt voor middernacht vanavond (maandag 24.00 uur). Klanten moeten Ryanair.com in de gaten houden voor de nieuwste dagelijkse aanbiedingen – waar de laagste tarieven in Europa op het punt staan nog lager te worden. Naast deze week-lange Black Friday promotie is er ook nog 20% korting op alle incheck-bagage.

 

 

Geweldige aanbiedingen

Ryanair’s Robin Kiely zei: “De temperatuur is gedaald en dat geldt ook voor onze tarieven met de lancering van onze week-lange ‘Black Friday’ stoelverkoop. We hebben 7 dagen geweldige aanbiedingen op de website van Ryanair.com, waarmee klanten de laagste tarieven in Europa krijgen, met nog grotere besparingen. We hebben tot 15% korting op 500.000 stoelen voor reizen in december, alleen beschikbaar tot middernacht vannacht. Klanten moeten zich aanmelden bij Ryanair.com om vandaag een koopje te doen – en kunnen deze week elke dag extra grote besparingen verwachten.

 

 

Als onderdeel van onze ‘Black Friday’-promotie geven we ook een korting van 20% op alle geboekte bagages deze week, waardoor onze klanten nog meer kunnen besparen. ”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.