Icelandair keert terug naar San Francisco en Baltimore

Icelandair kondigt deze week 3 nieuwe Noord-Amerikaanse bestemmingen aan: een nieuwe service naar Kansas City en hernieuwde vluchten op San Francisco en Baltimore.

De luchtvaartmaatschappij breidt hiermee het routenetwerk uit naar 23 Noord-Amerikaanse bestemmingen, naast ruim 20 Europese bestemmingen vanuit de hub in IJsland. De eerste vluchten op de nieuwe routes vinden vanaf eind mei en begin juni plaats en zorgen voor nog meer verbindingen vanuit Amsterdam naar de Verenigde Staten.

Kansas City

De vluchten van Icelandair naar Kansas City vinden vanaf 25 mei 2018 3 keer per week plaats met aankomst op Kansas City International Airport.Vanaf respectievelijk 28 mei 2018 en 1 juni 2018 start Icelandair met 4 vluchten per week op Baltimore, Maryland en San Francisco, Californië. Wegens stijgende vraag vanuit de markt voert Icelandair de vluchten op deze bestemmingen dit voorjaar voor het eerst in 10 jaar weer uit.

 

 

Juiste moment

“Dit is het juiste moment voor Icelandair om terug te keren naar Baltimore en San Francisco. Icelandair is al meer dan 80 jaar actief als luchtvaartmaatschappij, en beide steden hebben een belangrijke rol gespeeld in die geschiedenis. De 3e nieuwe bestemming in ons routenetwerk, Kansas City, vormt de eerste non-stop vlucht van en naar het hart van de Verenigde Staten. Vandaag de dag is ons netwerk groter en sterker dan ooit tevoren; wij bieden onze passagiers meer vluchten en aansluitingen evenals een verfrissend alternatief voor vluchten naar IJsland en over de oceaan. Wij kijken ernaar uit om San Francisco en Baltimore opnieuw binnen ons netwerk op te nemen en heten Kansas City een warm welkom,” aldus Bjorgolfur Johansson, CEO Icelandair.

 

 

Icelandair biedt passagiers de mogelijkheid voor een stopover in IJsland op vluchten van en naar Noord-Amerika. Op Trans-Atlantische vluchten met Icelandair is het mogelijk om tot 7 dagen een stopover te boeken in IJsland zonder toeslag op de ticketprijs.

80ste verjaardag

Icelandair is sinds 1937 actief en vierde in 2017 haar 80ste verjaardag. Als luchtvaartpionier blijft Icelandair groeien door het uitbreiden en vernieuwen van de vloot, het toevoegen van nieuwe bestemmingen en het aanbieden van populaire service en faciliteiten zoals meer dan 600 uur aan in-flight entertainment en gate-to-gate wifi op alle routes.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.