Voordelig naar musicals tijdens NYC Broadway Week

De 8e editie van De NYC Broadway Week vindt plaats vanaf 16 januari t/m 4 februari 2018. Liefhebbers kunnen tijdens deze periode nog voordeliger genieten van spectaculaire shows als Farinelli and the King, SpongeBob SquarePants en The Parisian Woman.

Ook klassiekers als Wicked, Aladdin en The Lion King doen mee. Voor veel populaire shows geldt voor de tickets twee voor de prijs van één. NYC & Company kondigt aan dat de kaarten vanaf vandaag verkrijgbaar zijn op nycgo.com/broadway-week.

Jouw favoriet

“Met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van producties in New York, is er voor iedereen altijd een voorstelling die bij hen past. De NYC Broadway Week biedt de ultieme kans om jouw favoriet met een flinke korting bij te kunnen wonen.” aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Met 19 deelnemende shows wordt het voor zowel toeristen als New Yorkers aantrekkelijk gemaakt om een kijkje te nemen in en te genieten van deze bijzondere wereld.” Dat het elk jaar weer een succes is blijkt wel uit de cijfers. Sinds de NYC Broadway Week in het leven is geroepen in januari 2011, zijn er al meer dan 1.128.000 tickets verkocht!

 

 

Nieuw publiek

Charlotte St. Martin, President van de NYC Broadway League vertelt: “We kijken ernaar uit om, door middel van deze leuke promotie, een nieuw publiek enthousiast te maken over de veelzijdigheid die wij te bieden hebben tegen een voordelig tarief.

 

 

Daarnaast willen we deze winter natuurlijk ook bezoekers trekken die al regelmatig op Broadway te vinden zijn.”

De deelnemende voorstellingen zijn

A Bronx Tale
Aladdin
Anastasia
Beautiful – The Carole King Musical
Chicago
The Children**
Farinelli and the King**
Hello, Dolly!
John Lithgow: Stories by Heart**
Kinky Boots
Latin History for Morons**
The Lion King
Once on This Island**
The Parisian Woman**
The Phantom of the Opera
The Play That Goes Wrong
School of Rock
SpongeBob SquarePants**
Wicked

** Nieuwe deelnemers aan de NYC Broadway Week

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.