Moco Museum sluit 2017 af met 400.000 bezoekers

In het allerlaatste weekend van 2017 kwam de 400.000ste bezoeker van het jaar het Moco Museum binnen wandelen.

Mijlpaal

De eigenaren zeggen over deze mijlpaal het volgende: “We zijn nu 1,5 jaar open en het is een feest om zoveel enthousiaste mensen te mogen ontvangen. Samen met een team van 50 jonge Amsterdammers wordt er elke dag keihard gewerkt aan dit succes. Letterlijk elke week worden innovaties doorgevoerd.”

 

 

Solide basis

Nu de organisatie een solide basis heeft, wordt er uitgekeken naar nieuw operationeel directeur Eduard Pieter Oud. Oud (voorheen zakelijk Directeur Amsterdam Marketing) zal vanaf januari 2018 een groot gedeelte van de organisatie en bezoekersmarketing op zich nemen.

 

 

Hierdoor kunnen de oprichters zich nog meer concentreren op het samenstellen van steeds spannendere tentoonstellingen.

 

Ontvang elke dag gratis het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

Comments are closed.