Lotte van Rooij in finale Freelancer of the Year Awards

Lotte van Rooij van Safari Design uit Roermond is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op 7 april 2018 worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. “Met deze verkiezing willen we de 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt in het zonnetje zetten,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer en jurylid.

Grootste passie

Lotte: “Wat uniek is aan mijn ondernemerschap is dat ik werk vanuit mijn grootste passie waardoor ik automatisch dicht bij mijzelf blijf.Ik vind zelf dat ik de aller leukste baan ter wereld heb en ben telkens weer dolblij als ik het Afrika virus heb weten over te brengen op een ander. Ik wil met Safari Design niet de grootste partij worden, maar wel de beste als het gaat om unieke belevingen en luxe safari’s op maat!”

 

 

Kwaliteitsmeting

In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp’ers en freelancers punten verzameld via stemmen en referenties van onder meer (oud-)opdrachtgevers.

 

 

Op basis van de kwaliteit van deze deelnemers, die wordt gemeten op basis van de gemiddelde cijfers uit de referenties binnen deze eerste ronde, selecteert de jury de finalisten. Deze finalisten zullen tijdens een van de pitchevents hun bedrijf voor de camera presenteren.

Publieksprijs

De stemmen voor de publieksprijs zijn geopend: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook genereren met hun pitchvideo. Deze publieksprijs is geopend tot de dag voor de uitreiking; tijdens de Dag van de ZZP’er wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vakjury

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP’er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2018 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn de kwaliteit, de focus, de passie, het succes en de ambitie van de finalist in kwestie.

Over Safari Design

Lotte van Rooij is met Safari Design dé specialist in het samenstellen van unieke, individuele reizen op maat naar ‘Safari Afrika’, zorgvuldig afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Speuren naar wilde dieren tijdens een spannende safari, proosten op het goede leven in de pittoreske wijnlanden bij Kaapstad, de Tafelberg beklimmen, walvissen spotten of simpelweg ontspannen midden in de bush met de verrekijker in de aanslag. Alles is mogelijk, niets is te gek.

Over Victor Mundi

De FOTY Awards worden dit jaar voor de 5e achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., de initiatiefnemer van de verkiezing. Daarmee is het de langstlopende competitie in zijn soort ter wereld. Victor Mundi is tevens initiatiefnemer van de Client Awards, waarbij wordt gekeken hoe opdrachtgevers omgaan met hun flexibele inhuur, en de Staffing Awards, waarbij wordt gezocht naar het beste bedrijf in de flexmarkt binnen Nederland. Daarnaast is Victor Mundi eigenaar van ZZP Barometer en organisator van de Dag van de Flexibele Arbeid en de Dag van de ZZP’er.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.