François Geurds lanceert als eerste sterrenchef een volledige vakantie

François Geurds heeft smaak, veel smaak. Als enige chef in Nederland beschikt hij over 3 door Michelin bekroonde restaurants: FG Restaurant**, FG Food Labs* en FG Bistro (Bib Gourmand) in Rotterdam. Als enige chef in Nederland beschikt hij over een eigen smaaklaboratorium. François Geurds heeft daarnaast onlangs FG Okonomiyaki Bar geopend.

Meesterkok

Deze meesterkok is van alle markten thuis: van haute cuisine tot streetfood. Zo veelzijdig als hij is, zo veelzijdig is het eiland waar zijn roots liggen: Aruba. Op Aruba beleef je een gastronomisch hoogtepunt bij top-kok Urvin Croes, op Aruba eet je ook de lekkerste oestersoep bij een van de vele foodtrucks die dit One Happy Island rijk is.

 

 

Favoriete plekken

In opdracht van de Aruba Tourism Authority (ATA) stippelde Geurds een reis uit langs zijn favoriete plekken op zijn favoriete vakantie-eiland. FG Aruba Trip bevat exclusieve tips voor een exclusieve reis. Hij geeft niet alleen zijn culinaire adresjes prijs, hij wijst je ook op de mooiste stranden, de kracht van de alomtegenwoordige aloë vera-plant, de meest luxueuze salons voor een ontspannen massage en de belangrijkste bezienswaardigheden.

 

 

FG Aruba Trip zit vol met praktische informatie en interessante weetjes. FG Aruba Trip is kortom een handige leidraad voor een onvergetelijke vakantie.

Vrij om tips op te volgen

De vakantieganger is volledig vrij zijn tips op te volgen, hij/zij mag er uiteraard ook een eigen draai aan geven. Wie boekt voor FG Aruba Trip is tot niets verplicht. FG Aruba Trip eindigt niet op de luchthaven. Tijdens een afsluitend ALL-IN achtgangenmenu in FG Restaurant kan er nog volop worden nagenoten. FG Aruba Trip biedt diverse overnachtingsmogelijkheden, en is vanaf 2.350 euro per persoon –gebaseerd op 9 dagen- te boeken via SilkTravel. Uitbreiding van aantal reisdagen is uiteraard mogelijk. SilkTravel staat voor exclusieve reizen met de hoogst denkbare kwaliteit. SilkTravel is te bereiken via 088-0033500 of via www.silktravel.nl.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.