Mark Hamill nodigt Star Wars fans uit om Wild Atlantic Way te ontsnappen

De Wild Atlantic Way in Ierland heeft wereldwijd op een enorm publiek grote indruk gemaakt in de laatste Star Wars film ‘The Last Jedi’. Om de relatie tussen de film en Ierland te vieren, heeft Tourism Ireland een nieuwe promotiefilm gecreëerd over vakanties aan de Wild Atlantic Way met Mark Hamill of wel Luke Skywalker in de hoofdrol.

Ierland

Van de steile top van Skellig Michael, aan de zuidwestkust van Ierland tot het meest noordelijke puntje Malin Head, hebben de Star Wars scouts locaties gekozen om Ahch-To te verbeelden, de planeet die de thuisbasis werd van de verbannen Luke Skywalker.

 

 

Star Wars-fans

Gebruikmakend van geluiden en beelden die Star Wars-fans direct zullen herkennen, brengt de promotiefilm van Tourism Ireland een aantal prachtige bestemmingen aan de Ierse westkust in beeld. Aan het einde van de film brengt Mark Hamill een boodschap aan de fans: ‘Ontsnap van ‘the Dark Side’ aan de aardse Wild Atlantic Way – de perfecte plaats om van alles los te komen’. De Wild Atlantic Way kwam voor het eerst in beeld aan het einde van de film hit ‘The Force Awakens’ uit 2015 met Skellig Michael als toevluchtsoord van Luke Skywalker.

 

 

In september van 2015 komen de acteurs Mark Hamill en Daisy Ridley terug naar Skellig Michael. Dit keer met director Rian Johnson om een nieuw Star Wars avontuur in te luiden en de eerste zinnen van The Last Jedi op te nemen op deze UNESCO World Heritage site. Daar blijft het niet bij. In mei 2016 komt Rian Johnson opnieuw met de cast naar Ierland voor een 2e opname op Malin Head, gelegen op het schiereiland Inishowen in County Donegal.

Verrast

De lokale bevolking was verrast toen zij ontdekte dat de volgende Star Wars film in hun gemeente werd opgenomen. Andere filmlocaties zijn onder meer: Loop Head in County Clare, Ballyferriter in County Kerry en Brow Head bij Crookhaven in County Cork.

Bekijk hier om de nieuwe promotiefilm van Tourism Ireland:

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.