Bekijk 5 bijzondere wintersportbestemmingen in 2018

De sneeuw van de afgelopen week brengt veel wintersporters weer in de stemming om van de pistes te skiën. Top resorts in Charmonix, Verbier en St Anton kent iedereen en zijn heel populair, maar wel erg druk. Waarom dit jaar niet de drukte van de wintersport ontvluchten?

Hotels.com heeft een lijst samengesteld met de meest bijzondere wintersportbestemmingen en hotelovernachtingen voor een onvergetelijke vakantie.

Andorra Park Hotel, Andorra

Het hotel ligt in het centrum van Andorra la Vella, en biedt gasten het beste van twee werelden: overdag genieten van wintersport en ’s avonds ontspannen in de spa of een van de 2 restaurants van het hotel.

 

 

Reindl’s Partenkirchner Hof, Garmisch-Partenkirchen, Duitsland

Duitsland staat meer bekend om zijn braadworsten dan om wintersport. Toch heeft het een mooi skigebied, Garmisch, dat bestaat uit 2 afzonderlijke skigebieden inclusief gletsjer. Hierdoor is er genoeg ruimte voor skiërs en boarders.

 

 

Het Reindl’s Partenkirchner Hoff zorgt voor een goede uitvalsbasis om de Duitse Alpen te ontdekken. Dit kleine familiehotel staat bekend om zijn Beierse traditie en keuken.

Hôtel Alpina, Zinal, Zwitserland

Voor avonturiers die niets liever willen dan skiën in de ongerepte sneeuw in de Alpen, is het pittoreske resort in Zinal een goede optie. Het familievriendelijke hotel met chalet uitstraling ligt op 10 minuten afstand van de skiliften. Het heeft ook een mooi terras, waar je kunt genieten als je niet op de latten staat.

Explorer Cabins At Yellowstone, Big Sky Montana, Verenigde Staten

Big Sky in Montana is een groot skigebied, waarbij elke skiër of boarder 2 hectare aan skigebied voor zichzelf heeft! Door het grote gebied kun je de perfecte piste vinden, ongeacht hoe goed je kunt skiën. De Yellowstone National Park hutten zijn het perfecte toevluchtsoord na een dag skiën. Elke hut heeft een huiselijke, warme sfeer.

Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel, Peyongchang, Zuid-Korea

Deze skibestemming is populair onder de lokale bevolking, maar het is geen bestemming die snel in ons opkomt. Wellicht inspireren de Olympische Winterspelen 2018 om hier op wintersport te gaan. Het Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel bevindt zich aan de pistes, zodat je ook tussendoor even terug naar het hotel kunt. Het hotel heeft 15 restaurants met traditionele Koreaanse gerechten, maar ook Westerse schotels. Daarnaast is er een sauna, een spa en een waterpark (tegen meerprijs).

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.