Bezoek vakantiebeurs Bijzondere Reizen in januari 2018

De Vakantiebeurs bijzondere reizen, de beurs waar elke vorm van massatoerisme gemeden wordt, stimuleert de kleinschaligheid dit jaar enorm en trekt zoveel bezoekers dat de kleinschaligheid over gaat in een record aantal boekingen voor de deelnemers.

Bijzonder is dat dit jaar de VVKR, de vereniging van kleinschalige reisorganisaties met meer dan 40 stands present zijn (zie manifest VVKR in de bijlage)

Nepal

Ook een vorm van de stimulering van kleinschaligheid ten opzichte van massatoerisme is de enorme groei van Nepal als vakantieland. Op de beurs, die ook op 20 en 21 januari in DE Grote Kerk in Breda gehouden wordt staan meer dan 10 specialisten voor Nepal. Na de enorme aardbevingen die het centrum van Kathmandu verwoestten is het land weer helemaal terug in het vizier van de avontuurlijke reiziger voor wie deze beurs geschapen is. Voor meer informatie bezoek: www.vakantiebeursamsterdam.nl

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.