Compleet vernieuwde Center Parcs Les Ardennes open voor gasten

Sinds 22 december kunnen gezinnen genieten van Center Parcs Les Ardennes. Een nieuwe naam voor een compleet vernieuwd park in de Belgische Ardennen. De in totaal 350 cottages, variërend van Comfort, Premium tot VIP; het overdekte parkcentrum Market Dome en het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo hebben een volledige facelift ondergaan.

Center Parcs speelt met de vernieuwingen in op de wensen van de gasten en blijft zo de nieuwe standaard zetten in familievakanties: in beleving, verblijf en samenzijn.

De perfecte mix van avontuur en ontspanning

De prachtige Ardennen hebben van alles te bieden: heuvelachtige natuur, buitensport, culinaire verrassingen en pittoreske plaatsen als Vielsalm, Coo, Stavelot en La Roche. Center Parcs Les Ardennes is hier middenin gesitueerd met een oppervlakte van 38 hectare. Op het park zijn naast de prachtige cottages ook het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met de dubbele glijbaan ‘Duo Racer’, het overdekte parkcentrum Market Dome met verschillende nieuwe restaurants (Grand Café, Market Restaurant La Bergerie, Cabane Café) en activiteiten als het touwparcours High Adventure hoog tussen de boomtoppen te vinden. In de loop van 2018 wordt de nieuwe overdekte speelwereld Action Factory geïntroduceerd met onder andere BALUBA, het indoor speelparadijs voor de kleintjes. Bovendien komt er ook een luxe spa en wellness center. De beboste heuvels rond het park zijn ideaal voor avontuurlijke sporten als mountainbiken, quad rijden, klimmen, abseilen, skiën en langlaufen in de winter. Wie liever rustig aan doet kan genieten van een wandeling of fietstocht (op de e-bike) door de mooie natuur.

 

 

Vernieuwde cottages & welness

Na een dag vol activiteiten kunnen de gasten heerlijk tot rust komen in de gezellige cottages waar tot wel 18 personen in kunnen verblijven. Of het nu voor een weekendje, een mid-week of een hele week is, je vindt hier altijd de ideale accommodatie, volledig ingericht met alle comfort. Alle cottages – Comfort, Premium en VIP – zijn voorzien van een compleet nieuw interieur, badkamer en keuken.

 

 

General Manager Center Parcs Les Ardennes, Jos Kwaspen: ”Met deze vernieuwingen wil Center Parcs een nieuwe standaard in de Ardennen zetten. Het park biedt de perfecte mix van avontuur en ontspanning in een prachtige omgeving, zodat onze gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten en echt even samen kunnen zijn.”

Totale investering

De totale investering voor de cottages, het overdekte parkcentrum Market Dome, het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, de Action Factory en het spa en wellness center bedraagt €35,2 miljoen. Deze investering werd mogelijk dankzij de verkoop van de cottages en centrale voorzieningen aan beleggers. Center Parcs huurt deze vervolgens terug voor een periode van 15 jaar en neemt exploitatie, verhuur en onderhoud en beheer op zich. Center Parcs Les Ardennes heeft nog enkele cottages beschikbaar voor particuliere en institutionele investeerders. Daarnaast stijgt de werkgelegenheid, want naast de 340 bestaande banen op het park worden er 90 tot 110 nieuwe banen gecreëerd.

Over Center Parcs Europe

Center Parcs Europe is onderdeel van de Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Met 8 merken, 44.000 accommodaties, jaarlijks 8 miljoen gasten en een jaaromzet van 1,5 miljard euro is de Groep marktleider in lokaal toerisme in Europa. Daarnaast is Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs de grootste aanbieder van recreatief onroerend goed als belegging voor zowel particuliere als institutionele beleggers in Nederland, België en Duitsland. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs Toerisme een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector. Ook de komende jaren zal zij blijven innoveren en investeren in beleving, verblijf en activiteiten voor het hele gezin. De toerismetak van Center Parcs Europe exploiteert 21 Europese parken waar jaarlijks ruim 3,9 miljoen mensen overnachten. Het totale aantal accommodaties bestaat uit ruim 14.000 appartementen en cottages in Europa. In 2016/2017 realiseerde Center Parcs Europe een omzet van 664,7 miljoen euro. Center Parcs Vastgoed verkoopt vakantiewoningen op de parken als belegging aan zowel particuliere als institutionele investeerders. Hierdoor kan er continu worden geïnvesteerd in de modernisering van het vastgoed. Na verkoop worden de woningen voor een periode van 15 jaar terug gehuurd door Center Parcs in ruil voor een aantrekkelijk rendement, dat wordt gegarandeerd door moederbedrijf Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs.

Boek je verblijf online op www.centerparcs.com

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.