Bezoek designerfeest, OBJECT Rotterdam in februari 2018

Na 3 edities op het cruiseschip ss Rotterdam verhuist OBJECT Rotterdam naar een nieuwe spannende locatie: het industriële HAKA-gebouw aan de Vierhavensstraat, sinds 2002 een rijksmonument. Van 9 tot en met 11 februari 2018 zijn de lege, lichte ruimtes gevuld met eigentijds design, te kijk en te koop.

OBJECT Rotterdam is het eerste grote publieksevenement dat in samenwerking met de nieuwe eigenaar van het HAKAgebouw, Dudok Groep, in het nog casco gebouw plaatsvindt. De beurs is onder Anne van der Zwaag uitgegroeid tot een designevenement van formaat op unieke Rotterdamse locaties. OBJECT biedt deze editie een kijkje in dit bijzondere industrieel erfgoed. Een primeur is ook de combinatie met de Euromast waar OBJECT Rotterdam een designpresentatie organiseert. Met een entreekaart van OBJECT krijgen bezoekers gratis toegang tot de Euromast.

Grootste editie

Zowel in oppervlakte als in deelnemers belooft dit de grootste editie in de geschiedenis van de beurs te worden. Meer dan 100 ontwerpers tonen objecten op het snijvlak van design, kunst, architectuur en mode. Unieke meubels, inspirerende interieurontwerpen, opvallende lichtkunst en architecturale installaties. Designers zijn zelf aanwezig om hun werk toe te lichten.

 

 

OBJECT gaat de lucht in

Dit jaar presenteert OBJECT Rotterdam voor het eerst op 2 locaties. OBJECT Rotterdam werkt samen met de wereldberoemde Euromast en toont hier een bijzondere designinstallatie. Bezoekers mogen met een OBJECT toegangskaart ook gratis de Euromast op en krijgen er zo een fenomenaal uitzicht bij.

 

 

Rondleidingen en ontvangsten in het Vierhavengebied verbinden de studio’s van onder meer Studio Roosegaarde en Richard Hutten maar ook Joep van Lieshout en AVL Mundo met OBJECT Rotterdam.

Van Nella Fabriek

Het HAKA-gebouw ligt centraal tussen de binnenstad en de Van Nelle Fabriek en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een speciale shuttle bus van Art Rotterdam Week rijdt tussen OBJECT en de andere kunstbeurzen die op dat moment in de stad plaatsvinden. OBJECT Rotterdam is onderdeel van de Art Rotterdam Week.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.