Bezoek de Tsjechische stand op vakantiebeurs Utrecht

Op zoek naar reisinspiratie? Van 10 t/m 14 januari 2018 vindt de vakantiebeurs plaats in Utrecht. Een Tsjechische stand zal aanwezig zijn om bezoekers te informeren over de vakantiemogelijkheden.

Vakantievoorpret op de Vakantiebeurs

De vakantiebeurs is een populair evenement en dé plek om reisinspiratie op te doen. Ook in 2018 staat er weer een prachtige stand van het Tsjechisch Verkeersbureau – CzechTourism – op de vakantiebeurs in Utrecht. Diverse Tsjechische regio’s en steden zijn aanwezig en zullen bezoekers informeren over de leukste bezienswaardigheden. Bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld laten inspireren over de bierstad Pilsen, het natuurschoon in de regio Hradec Kralové en de art nouveau kuuroorden in West-Bohemen. Medewerkers van CzechTourism en de mede-exposanten zijn aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen. De deelnemers zullen tevens op de VAKdag op 9 december aanwezig zijn voor pers en reisprofessionals. De Tsjechische stand is te vinden in hal 11.D.48.

 

 

Fiets en wandelbeurs in Gent en Utrecht

Tsjechië is een populaire fiets- en wandelbestemming. In februari en maart zal CzechTourism aanwezig zijn op de Fiets en Wandelbeurs in België en Nederland. Samen met diverse partners, waaronder een Nederlandse en Tsjechische reisorganisatie en Tsjechische regio’s, zullen de fiets- en wandelmogelijkheden worden gepresenteerd. De beurs in Gent vindt plaats op 10 en 11 februari. Van 2 t/m 4 maart wordt de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht georganiseerd.

 

 

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op
Verkeersbureaus.info
. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

 Comments are closed.