Riksja Travel start crowdfunding om hotel te financieren

Reisorganisatie Riksja Travel is onlangs een crowdfundingsactie gestart om een hotel in Costa Rica te bouwen. Een hotel waarbij de winst geïnvesteerd wordt in educatieprojecten. Ze hebben de handen ineen geslagen met stichting Con Corazón om dit hotel ‘met een hart’ te realiseren.

Hotel Con Corazón

Stichting Con Corazón startte acht jaar geleden een succesvol hotel in Granada, Nicaragua. Samen met hen wil Riksja Travel nu een tweede hotel realiseren, ditmaal in Costa Rica. ‘Het wordt niet zomaar een hotel, maar een hotel met een hart. De winst die gemaakt zal worden, wordt geïnvesteerd in educatie projecten die ervoor zorgen dat kinderen hun school afmaken’ aldus Leontien Kimmel, projectleider bij Riksja Travel. ‘De financiering komt deels vanuit Riksja Travel zelf. Verder willen we, naast enkele grote investeerders, het hotel financieren door middel van crowdfunding. Er zijn verschillende participatiemogelijkheden. Je kunt geld lenen, geven of overnachtingen kopen. Zo kan iedereen op zijn eigen manier helpen om de wereld een stukje mooier te maken.’

 

 

Riksja Travel biedt individuele rondreizen aan naar meer dan veertig bestemmingen. Of je nu een verre reis wilt maken, met kinderen reist of juist vakantie wilt vieren in de Mediterrannée, een reis met Riksja Travel brengt je naar het hart van de bestemming. De nadruk ligt op ervaren, beleven en ontmoeten met respect voor natuur en cultuur. De reizen die gemaakt worden laten hun voetdruk achter, maar Riksja Travel maakt deze graag een stukje positiever. Door reizen volledig CO2 te compenseren en duurzame initiatieven te starten en ondersteunen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.