Dit is Ryanair’s nieuwe cabinebagage beleid

Ryanair, Europa’s Nr.1 airline, herinnert klanten eraan dat het nieuwe beleid inzake cabinebagage in een maand van kracht gaat.

Vanaf 15 januari 2018 geldt:

  • Alleen klanten met Priority Boarding (inclusief Plus, Flexi Plus & Family Plus,) mogen 2 stuks handbagage meenemen in het vliegtuig *
  • Alle andere (d.w.z. niet-prioritaire) klanten mogen slechts één kleine handbagage aan boord meenemen, terwijl hun 2 (grotere) bagage (gratis) in het laadruim bij de gate wordt geplaatst.

Het nieuwe bagagebeleid van Ryanair omvat al bezuinigingen op ingecheckte bagagekosten (van € 35 tot € 25) en een verhoging van de check-in bagage van 15 kg naar 20 kg om meer klanten aan te moedigen bagages in te checken en het volume van bagages in de cabine te verminderen.

Ryanair’s Kenny Jacobs zei:
“We herinneren onze klanten eraan dat vanaf 15 januari 2018 alleen klanten met Priority Boarding twee handbagages aan boord mogen meenemen. Alle andere klanten mogen één kleinere handbagage aan boord meenemen, terwijl hun tweede (grotere) bagage bij de gate aan het hek (gratis) in het ruim wordt geplaatst.

 

 

Dit versnelt het instappen van vluchten en elimineert vertragingen bij vluchten, samen met ons nieuw beleid dat onze klanten lagere bagagekosten biedt voor een 33% hogere toegestane bagagelimiet. ”

 

 

* Priority Boarding kan worden gekocht voor slechts €/£ 5 op het moment van boeking of toegevoegd aan een boeking voor €/£ 6 en is beschikbaar tot één uur voor het geplande vertrek.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.