Het Prinses Máxima Centrum en Jaarbeurs slaan in handen ineen

De Utrechtse beursorganisatie gaat het nationaal centrum voor kinderoncologie zowel financieel als ‘in natura’ ondersteunen. Ook gaan de organisaties gebruikmaken van elkaars expertise en netwerken.

kampeer-caravanjaarbeurs-kaart

Kampeer en Caravan jaarbeurs 2017

Gebruikmaken van expertise

Dit kondigden Jaarbeurs-CEO Albert Arp en Diana Monissen, bestuursvoorzitter van het Prinses Máxima Centrum, afgelopen dinsdag aan tijdens het onthullingsevenement van de 10e Skipr 99. Hoe de samenwerking er concreet uit gaat zien moet nog invulling krijgen. Maar de eerste voorbereidingen zijn getroffen, aldus de partijen. Zo vindt in januari de kick-off van de beurs Zorg & ICT plaats in het Prinses Máxima Centrum, waarbij de deelnemers onder meer een rondleiding krijgen door het centrum. Ook biedt de Jaarbeurs in samenspraak met de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) het Prinses Máxima Centrum een plek aan op de Huisartsenbeurs op 7 april 2018. Verder kan het centrum rekenen op financiële bijdragen van Jaarbeurs. Daarbij valt te denken aan de toevoeging van de optie om bij het kopen van een ticket voor een Jaarbeurs-evenement een donatie aan het centrum te leveren.

 

 

Raakvlakken

De organisaties kozen ervoor met elkaar in zee te gaan vanwege de raakvlakken die de organisaties zien op verschillende gebieden, waaronder de zorg. “Deze samenwerking is voor Jaarbeurs onder meer interessant vanwege het mooie netwerk en de activiteiten van het Prinses Máxima Centrum”, zegt Arp. “Daar sluiten we graag bij aan.

 

 

Andersom beschikt de Jaarbeurs met onder meer haar zorgportfolio over de nodige expertise om het Prinses Máxima Centrum vooruit te helpen. Zo hebben we bijvoorbeeld met ons eigen event Zorg & ICT een interessant zorgplatform in huis

Goed doel

Jaarbeurs ziet het Prinses Máxima Centrum verder als de ideale organisatie om als goed doel toe te voegen aan haar activiteiten. De organisatie hoopt middels de samenwerking een bijdrage te kunnen leveren aan het streven van Utrecht om een “gezonde, slimme en duurzame” gemeente te worden. Dat zowel Jaarbeurs als het Prinses Máxima Centrum een Koninklijk predicaat hebben en beide in Utrecht gevestigd zijn, zorgt volgens de organisaties voor een extra connectie tussen de 2.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.