Nu ook wandelvakanties in Europa boeken bin Sambasso

Wandelfanaten opgelet! Het nieuwe reismerk ‘Wandelvakanties Europa’ heeft haar intrede gedaan. Met Wandelvakanties Europa maak je de meest uiteenlopende en bijzondere wandelingen op, zoals de naam al zegt, de mooiste plekjes van Europa.

Wandelvakanties Europa biedt vijf verschillende wandelarrangementen aan:

  • Vast verblijf
  • Trektocht
  • Eilandhoppen
  • Wandelrondreis
  • Short break

 

 

Bij een vast verblijf logeer je in één of meerdere accommodaties van waaruit je dagwandelingen maakt. Bij een trektocht loop je van de ene naar de andere plaats en wordt de bagage vervoerd. Wanneer je gaat eilandhoppen verblijf je op twee of drie eilanden waar je de keuze hebt uit verschillende wandelingen. Een wandelrondreis geeft een mooie mix van cultuur & wandelingen. Tijdens een shortbreak verblijf je minimaal vier nachten in één accommodatie. Maar, elke formule zorgt ervoor dat jij je thuis gaat voelen in een mediterrane streek. De reizen zijn stuk voor stuk individueel, dus niet in een groep of met een gids.

 

 

Sambasso werd in september 2015 gelanceerd met als doel de Nederlandse reisretail alternatieven te bieden met (nieuwe) eigen merken die altijd eigendom blijven van diezelfde retail. Sambasso verzorgt de techniek, de leveranciers het aanbod en de reisspecialist de verkoop. Zo kan iedereen doen waar zijn kracht ligt en wordt er samen gewerkt aan een prachtig platform waarbij iedereen profiteert.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.