Genomineerden Kids Vakantiegids Awards bekend

De genomineerden voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018 zijn bekend. Uit bijna negentig inschrijvingen zijn in elke categorie door de vakjury drie nominaties toegekend. Het publiek bepaalt de winnaars door voor 8 januari 2018 een stem uit te brengen in de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. Op zondag 14 januari 2018 worden de prestigieuze awards uitgereikt door de populaire presentator-zanger-danser Buddy Vedder.

De categorieën en genomineerden zijn

 • Actieve vakanties: Estivant – Koning Aap – Vinea Vakanties
 • Allround: Neckermann – TUI – Vinea Vakanties
 • Baby vakanties: Gustocamp Luxe Kampeervakanties – Hof van Saksen – Sprookjescamping
 • Familiehotels: Neckermann – Preston Palace – TUI
 • Glamping: Kampeerdorp de Zandstuve – Recreatiepark de Leistert – Recreatiepark TerSpegelt
 • Glamping XL: Country Camp – Suncamp holidays – Vacanceselect
 • Groene vakanties: BestCamp – BoerenBed – Landal GreenParks
 • Kamperen: Camping de Hertshoorn – Kampeerdorp de Zandstuve – Recreatiepark TerSpegelt
 • Kamperen XL: Ardoer.com – Canvas Holidays – Eurocamp Campingvakanties
 • Kidsclub vakanties: Neckermann – Roompot Vakanties – TUI
 • Pretpark vakanties: Attractie- en Vakantiepark Slagharen – LEGOLAND® Billund Resort – PortAventura World
 • Vakantieparken: Hof van Saksen – Vakantiepark Hunzedal – Vakantiepark Westerbergen
 • Vakantieparken XL: Landal GreenParks – RCN Vakantieparken – Roompot Vakanties
 • Verre vakanties: FOX verre reizen van ANWB – Koning Aap – Sawadee Reizen

 

 

De vakjury beoordeelde de wijze waarop de kandidaten inspelen op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het innovatieve karakter van de reisorganisatie, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, de mate waarin de verblijven zijn gethematiseerd, de aanwezigheid van een vakantiemascotte en een educatief verantwoord (Nederlandstalig) animatie- en activiteitenprogramma dat ontwikkeld is voor zowel de kids als het hele gezin. Ook is gekeken naar de samenwerkingsverbanden om het reisaanbod te upgraden, het inspelen op de trends en nieuwe ontwikkelingen in de samenleving en de mate waarin duurzaamheid een rol speelt binnen de organisatie en het reisaanbod. De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018 bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Maartje van Osch (oprichter FamilyFactor: expert in familiemarketing) en Marlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids).

 

 

Kids Vakantiegids organiseert de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards voor de elfde keer in samenwerking met de Vakantiebeurs. De uitreiking van de awards vindt plaats op zondag 14 januari vanaf 14 uur in het Experience Theater in hal 9 van de Vakantiebeurs. Het event wordt gepresenteerd door kidsidool Buddy Vedder. De populaire presentator, acteur, zanger en danser is onder meer bekend van Dance Dance Dance en It Takes Two en natuurlijk de Zapp Kids Top 20, waarin hij bekende artiesten ontvangt. Na de uitreiking van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018 gaat het dak eraf, tijdens de spectaculaire muziekshow Buddy On Tour.© Mike van den Toorn© Mike van den Toorn

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.