Fotoclub Dracula uit Margraten houdt dan haar 40-jarig jubileum expositie

Op 12 januari 2018 is het zo ver. Fotoclub Dracula uit Margraten houdt dan haar 40-jarig jubileum expositie in de raadzaal van het gemeentehuis Eijsden-Margraten, Amerikaplein 1 te Margraten. De heer Jo Bisscheroux, wethouder van de gemeente, zal de expositie feestelijk openen om 20:00 uur.

Verder is de expositie geopend op 13 en 14 januari van 14:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is gratis.

Jaarlijkse expositie

Gebruikelijk bij onze jaarlijkse expositie is dat alle leden (14 in totaal) 3 eigen werken laten zien. Daarnaast loopt er een beamer-presentatie met nog eens, per persoon, extra werk. Voor deze speciale gelegenheid heeft ieder lid ook nog een deel van de gemeente Eijsden-Margraten voor zijn/haar rekening genomen en er een persoonlijke fotoserie van gemaakt. Wij hebben de hele gemeente tot en met de allerkleinste gehuchten verdeeld over de leden en in beeld gebracht. Zodoende komt echt elk stukje Eijsden-Margraten aan bod. Deze fotoseries hebben wij verzameld in een boekje dat tijdens de expositie te koop wordt aangeboden.

 

 

Gulpen-Wittem

De leden van onze club zijn niet alleen afkomstig uit Eijsden-Margraten maar ook uit Gulpen-Wittem, Valkenburg, Meerssen en Maastricht. Voor meer informatie, zie tevens onze website: fotoclubstichtingdracula.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.