Ryanair verkeer groeit tot 6% tot 9.3 miljoen klanten

Ryanair, de Nr. 1 airline in Europa, heeft vandaag (4 december) de verkeersstatistieken van november als volgt vrijgegeven: Verkeer groeide met 6% tot 9.3 miljoen klanten. Laadfactor steeg 1% punt naar 96%. Het jaarlijkse verkeer naar november groeide met 11% tot 128,7 miljoen klanten.

Verkeer in Ryanair

Ryanair’s Kenny Jacobs zei:”Het verkeer in Ryanair groeide met 6% tot 9.3 miljoen klanten, terwijl onze bezettingsgraad met 1% steeg tot 96% mede dankzij onze lagere tarieven. Ryanair-klanten kunnen uitkijken naar nog lagere tarieven wanneer ze vooraf boekingen doen voor winter of zomer, dus er is nog nooit een beter moment geweest om een low-fare vlucht te boeken met Ryanair. ”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.