Dit zijn de sokken voor doorgewinterde wandelaars

Doorgewinterde wandelaars kiezen vaak voor de sokken van Donegal Socks uit Ierland. Dat is niet zonder reden, de wandelsokken beschikken over uitstekende eigenschappen. Ze vormen zich naar je voeten, houden je voethuid droog zodat je geen last krijgt van blaren en zorgen voor extra schokdemping.

Optimale verhouding

Donegal Socks zijn gemaakt van 80% natuurlijke wol en 20% polyamide, een optimale verhouding waardoor de sokken duurzaam, waterafstotend en sneldrogend zijn. Dit materiaal voorkomt wrijving tussen wandelschoen en voet en zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie.

 

 

De wandelsokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de noordwestkust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren. De kleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

 

 

Informatie en online kopen

Donegal Socks zijn in Nederland en België verkrijgbaar in twee maatseries: 37-41 en 41-45. Winkeladviesprijs € 14,90 per paar. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden). Ga voor meer informatie naar de site.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.