Ook Europareiziger ziet gemakken van camperhuur

Nederlandse vakantiegangers die eenmaal een camper hebben gehuurd, blijven kiezen voor huren in plaats van kopen. Waar de reiziger al voordeel zag in camperhuur op verre bestemmingen, merkt online camperverhuurder WorldWide Campers nu ook een stijging in de camperverhuur binnen Europa.

Met een camper door Portugal

Met een camper door Portugal

Rondreis

Voor een rondreis door Amerika, Canada of Australië is camperhuur vaak een logische keuze, omdat het in veel gevallen goedkoper en gemakkelijker is dan de aanschaf van een camper op locatie. Maar dit jaar ziet WorldWide Campers ook een flinke stijging in de camperverhuur binnen Europa. ‘Onze klanten zien steeds vaker de voordelen van een huurcamper. Zo zijn ze niet gebonden aan een vast startpunt, stallingskosten en jaarlijkse verzekeringen’, vertelt Andrea van Velzen, manager customer service bij WorldWide Campers.

 

 

Camper vakanties in Europa kennen twee verschillende doelgroepen waarmee tevens onderscheid wordt gemaakt in camperhuurders en camperkopers. Waar de camperverkoop al jaren gestaag groeit door vermogende ouderen met voldoende tijd voor lange rondreizen in luxe campers, heeft camperverhuur een jongere doelgroep. Deze nieuwe doelgroep heeft andere drijfveren dan de traditionele camperreiziger. Het zijn gezinnen of jonge stellen die genieten van de vrijheid die een camper geeft om in een korte tijd veel te bezichtigen.

 

 

Door de populariteit van camperreizen wordt ook het aanbod in huurcampers binnen Europa steeds groter. Zo zijn het niet alleen de luxe en grote campers, maar juist de avontuurlijke en compacte kampeerbusjes die toenemen. WorldWide Campers werkt samen met alle grote Europese leveranciers zoals McRent, maar ook met Hostel on Wheels en Happy Campers voor de verhuur van kleine kampeerbusjes. ‘Om aan de diverse vraag te kunnen voldoen, bieden wij het gehele assortiment in alle soorten prijsklassen. Ook de allernieuwste modellen zijn bij ons te huren. Zo kan onze klant per vakantie bekijken welk campertype aansluit bij zijn reiswensen.’, vult Andrea aan.

De camperwereld van WorldWide Campers

WorldWide Campers is een Nederlandse online camperverhuurder die samenwerkt met meer dan 30 camperverhuurders in Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, zuidelijk Afrika en Europa. Vertrek vanuit Nederland is ook mogelijk. Op WorldWideCampers.com kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en het aanbod vergelijken. Ook geeft deze site uitgebreide informatie over de verhuurlocaties, campertypen, tarieven en verzekeringen. Bellen kan ook: op 030 6974964 zitten van maandag tot en met zaterdag ervaren medewerkers klaar voor inlichtingen en advies.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.